CPH Hotel, DGI Byen

Nyd et dejligt ophold på CPH Hotel, hvor du kan benytte alle DGI Byens aktiviteter som fx svømmehal, bowling, badminton og bordtennis. Hotellet er centralt placeret i København, lige ved hovedbanegården og Kødbyen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

CPH Hotel er beliggende i centrale omgivelser i København. Her har du restauranter, butikker og seværdigheder indenfor kort afstand, så du kan nå de fleste ting til fods. Hotellet er nyrenoveret og indrettet i skandinavisk og moderne stil med rummelige værelser. Gratis wifi på hotellet.

Mad og drikkevarer
Få en dejlig morgenmad på hotellet inden du skal opleve København eller udforske nogle af DGI Byens mange aktiviteter. Du kan også købe lækre salater, snacks og drikkevarer i hotellets hyggelige lobby.

Træning og velvære
Når du bor på CPH Hotel, har du adgang til et stort udvalg af DGI Byens aktiviteter – ganske gratis. Du har gratis adgang til Vandkulturhuset og fitness-faciliteter. Du kan også gratis spille badminton, bordtennis og spille bowling (hør hotellets reception omkring ledighed).

Det bliver ikke mere centralt
CPH Hotel ligger i gåafstand til mange gode seværdigheder i København såsom Tivoli, Rådhuspladsen, Nationalmuseet, Havnebadet og shopping-området omkring Strøget. Desuden ligger hotellet i hjertet af Kødbyen med trendige restauranter og barer. På hotellet er der cykeludlejning, så du nemt kan komme rundt og udforske omgivelserne.

Måltider

Morgenmad.