København og Nordsjælland

I området København og Nordsjælland er masser af opleve, når det gælder kultur, seværdigheder og natur. Hovedstaden er flere gange blevet kåret til verdens bedste by at bo i - og det er let at forstå! Her findes restauranter i verdensklasse, spændende arkitektur og overflod af trendige butikker. I Nordsjælland findes charmerende byer langs med kysten mod Øresund, og her er flere charmerende havneområder og dejlige kurhoteller i naturskønne omgivelser.

Populære hoteller København og Nordsjælland


Fakta om København og Nordsjælland

Transfer

Fra Københavns Lufthavn kan man nemt tage metro eller tog til det centrale København. Tag metroen fra Terminal 3, der kører til Nørreport Station på ca. 15 minutter. Tag toget fra spor 2 til Københavns Hovedbanegård på ca. 15 minutter. Du kan også vælge at tage bussen udenfor Terminal 3, der kører til Hovedbanegården på ca. 30 minutter. Fra spor 2 kommer du også nemt videre til de forskellige byer langs med kysten op mod Nordsjælland.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 2°c
feb 2°c
mar 5°c
apr 9°c
maj 14°c
jun 17°c
jul 20°c
aug 20°c
sep 16°c
okt 11°c
nov 6°c
dec 3°c
7,0 ud af 10 København og Nordsjælland
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Andre rejsemål Danmark

Nordjylland og Vesterhavet

Opdag Nordjylland og Vesterhavet med skønne badestrande og spændende seværdigheder. Tag på udflugt til Skagen, Aalborg, Løkken eller Thorupstrand, kystbyen som er kendt fra TV programmet "Gutterne på Kutterne". Tag på byvandring i Aalborg, eller giv dig i kast med surfing i Cold Hawaii ved Klitmøller. I Nordjylland og ved Vesterhavet venter der en god sommerferie.

Aarhus og Sønderjylland

Et ophold i enten Aarhus eller ned mod Sønderjylland indeholder alt, hvad du har brug for på en ferie. I området er der masser at opleve, når det gælder seværdigheder, kultur og madoplevelser. Aarhus er Danmarks 2. største by og rummer derfor utrolig mange oplevelser. Sønderjylland kan opleves på mange måder og har noget for enhver smag. Her er der gode muligheder for at opdage Sønderjylland på cykel eller tage en af de populære vandreture.