Bedømmelse af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

1042 bedømmelser
Meget godt
 
321
Godt
 
464
Middel
 
171
Mindre godt
 
56
Dårligt
 
30

5 nyeste bedømmelser

13-06-2021

Indlæg af CBK8120 København, Danmark

Central perle

Skønt hotel med alt hvad man kunne ønske. Centralt på byen, spisesteder etc. Venligt og imødekommende personale. Værelset var utroligt familievenligt og der var plads til alle. Morgenmaden havde alt hvad man kunne ønske også godt til børn

 
12-06-2021

Indlæg af vagnkhirkhoff Frederiksberg, Danmark

Fremragende hotel

Havde i starten af juni, et helt igennem fremragende ophold. Hotellets beliggenhed og faciliteter er helt optimalt. Hotellets medarbejdere virkede meget profesionelle (på den gode måde) Kommer meget gerne igen.

 
02-06-2021

Indlæg af ninafayc

Exceptional god bar!

Fantastiske cocktails og service. Kommer helt klart igen! Dejligt værelse, stort, fantastisk badekar, rent og en super seng. Bestilte ekstra puder og fik den ekstra service at det venlige personale kom selv op med dem - i overgik forventningerne og det var så dejligt at være på besøg.

 
24-05-2021

Indlæg af kimemmer Roskilde, Danmark

Skønt hotel tæt på byen

Super lækkert hotel, som ligger godt i Århus , gode parkerings forhold i kælder. Skøn morgenmad, der er ikke sparet på noget.. Værelserne er gode store, og altid pæne og rene. Bruge altid dette hotel når vi er imårhus.

 
23-05-2021

Indlæg af 638annedorte

Dårlig service

Dårlig service. Uigennemsigtig pris information ved online bookning. Ikke løsningsorienterede. Ville ikke oplyse hvilke rabatter der var givet i receptionen. Sendte konstant returmails til forkert mailadresse