Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Velkommen til det prisbelønnet Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, som er beliggende i Aarhus Centrum. Her bor du i nærheden af butikker, restauranter og flere af Aarhus mange seværdigheder. På hotellet er der et fitnessrum med moderne træningsudstyr og to restauranter, hvoraf en er inspireret af Norden i både smag og design. Oplev det bedste af Aarhus samtidigt med at du bor bekvemt og centralt.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vil du bo midt i byen i Aarhus med flere seværdigheder i området, så er Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus det helt rette valg. Her bor du lige ved ARoS Art Museum og på hotellet finder du to restauranter og et veludstyret fitnessrum.

Mad og drikkevarer
I Aarhus er kendt for sit enormt gode udvalg af mad og drikke. Begynd dagen med en herlig morgenmadsbuffet på Restaurant Scenario for efterfølgende at fortsætte til RAA Nordic Brasserie & Bar for en god frokost eller middag. Brasseriet serverer nordisk mad og har en utrolig flot indretning af Wingårdh, der er inspireret af enkeltheden i den nordiske natur. Her spiser du godt, samtidigt med at baren serverer lækre cocktails, hvor flere af smagene som sukkersirup og tonic er hjemmelavede.

Træning
Du kan træne i hotellets fitnessrum, hvor der findes moderne træningsudstyr. Hotellet ligger også tæt på flere løbebaner i byen.

Øvrigt om hotellet
Wifi tilbydes gratis.

Om området
Fra hotellet er du tæt på byens parker og museer. Tag en gåtur tilbage i tiden, når du besøger det levende museum i Den Gamle By og et glimt af H. C. Andersens værker. Tivoli Friheden og ARoS Museet ligger også i nærheden.

Værd at vide
Hotellet er kåret til "Bedste hotel" i Danmark udenfor København' og "Bedste hotelkæde" i Danmark'.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og frokost), halvpension extra (morgenmad og middag) eller helpension (morgenmad, frokost og middag) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.