Comwell Kolding

Velkommen til Comwell Kolding, et moderne hotel smukt beliggende ved by og fjord. Hotellet har en a la carte-restaurant med sæsonbetonede retter på menuen samt en dejlig terrasse. Få sved på panden i fitnessrummet eller slap af i hotellets spa med indendørs pool og sauna. Fra hotellet er der kort afstand til Kolding centrum og golfbaner.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Comwell Kolding er et konferencehotel indrettet i moderne stil og dejligt beliggende ved by og fjord. Omgivelserne er perfekte for en gåtur ved blandt andet Marienlund skoven, Koldinghus og Slotssøen.

Hotellets restaurant, Taste of Comvell, er hyggeligt indrettet og byder på et sæsonbetonet a la carte-menukort. Restauranten er åben til både frokost og aften og serverer lette retter om sommeren og mere rustikke retter om vinteren. Når vejret tillader det, tændes der op i grillen på terrassen.

På Comwell Kolding er der indendørs pool og sauna. Desuden er her spillerum med billard, bordtennis og dart. For den aktiver er der digitale løberuter på 3, 5 eller 10 km i området via RunGo. Fitnesscenter kort fra hotellet, der gratis kan benyttes (spørg efter et adgangskort i receptionen). Flere golfbaner inden for kort afstand.

Gratis wifi på hotelområdet. Roomservice. I sommerferien (uge 26-32) byder Comwell Kolding på børneaktiviteter.

Hotel Comwell Kolding ligger nær en skov med gode løbe- og vandremuligheder. Nærmeste busstoppested er 50 meter fra hotellet, og her kommer du nemt til Kolding centrum. Kolding Station ligger også nær hotellet.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og middag) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.

Værd at vide

  • Alle Comwell-hoteller har fået Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60% af alle de indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.
  • Alle Comwell-hoteller er Green Key certificerede, hvilket betyder, at der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet.