Ferie i Danmark

  • • Smukke byer
  • • Masser af skønne strande
  • • Dejlige hoteller

Book en rejse i Danmark denne sommer og oplev smukke byer, dejlige hoteller og seværdigheder nær dig. Vi har nøje udvalgt magiske naturoplevelser, smukke strande og sommerbyer, der er perfekt for din ferie i Danmark.


Udvalgte hoteller i Danmark

Hotel Radisson Blu Scandinavia

Denne sommer kan du endnu engang tage på en herlig storbyferie i København og samtidig bo godt! Fra hotel Radisson Blu Scandinavia kan du gå til det meste og fra de øverste etager har du en fantastisk udsigt over København!

Læs mere og book

Hotel Marina

På Hotel Marina lige ved strandvejen i Vedbæk, på Nordsjælland, bor du kun et stenkast fra den skønne sandstrand. Ved marinaen oser det af klassisk sejlerliv og ikke langt fra Vedbæk, finder du også Dyrhaven og Bakken, hvor der venter skønne danske sommeraftener.

Læs mere og book

Rungstedgaard Hotel

Ved Rungsted Kyst, lige ud til Øresund, finder du Rungstedgaard Hotel. Rungsted Kyst byder på alt, hvad du behøver for en skøn dansk sommerferie. Området byder på en skøn marina, golfbaner og seværdigheder, som Karen Blixens barndomshjem. Velkommen!

Læs mere og book

Radisson Blu Limfjord Hotel

Tag på sommerferie i Nordjylland! Radisson Blu Limfjord Hotel i Aalborg udgør en god base til en ferie i Nordjylland. Du finder flere af Aalborgs seværdigheder og restauranter lige om hjørnet, og i bil kommer du på kort tid frem til Vesterhavet og Faarup Sommerland. 

Læs mere og book

Radisson Blu Scandinavia Hotel - Aarhus

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, som er beliggende i Aarhus Centrum, bor du i nærheden af butikker, restauranter og flere af Aarhus mange seværdigheder. Et godt udgangspunkt til at besøge Aarhus, men også til at tage på lidt længere udflugter til fx Legoland og Djurs Sommerland.

Læs mere og book