Restauranter på Cypern

Hyggelige restauranter på Cypern

På Cypern er der restauranter for enhver smag! Her har vi samlet nogle af de restauranter i hver by, som vi synes er besøget værd.

Restauranter i Fig Tree Bay

Mexicansk
På Speedy Gonzales i Pernera får du det bedste fra Mexico: sprøde tacos, saftige quesadillas, fyldte burritos, nachos med smeltet ost og guacamole. Nyd en iskold strawberry margarita inden maden, eller hvorfor ikke prøve den lokale øl Keo! Tlf.: +357 23 834 111.

Abra Kebab Ra
Hyggelig restaurant i Pernera der serverer spændende orientalsk mad med elementer fra det cypriotiske køkken. Et par aftener om ugen tilbydes der også underholdning i form af mavedans.
Tlf.: +357 23 831 933.

La Cultura del Gusto
På Tripadvisor rangerede denne restaurant som Fig Tree Bays bedste i 2017. Lækre veltilberedte klassiske retter med eget twist og serviceminded personale. Tlf.: +357 23 833 860.

Restauranter i Ayia Napa

Gode bøffer på Nikitas steakhouse
Ayia Napas bedste steakhouse. Gå ikke glip af deres peberbøf.

Los Bandidos
En af Ayia Napas mest populære restauranter. Her kan du vælge blandt alt det lækre fra det mexicanske køkken - quesadillas, burritos, tacos, nachos og guacamole. Nydes bedst med en strawberry margarita eller en iskold øl.
Tlf.: +357 23 723 258.

Hokaido
Live cooking og fantastisk mad gør Hokaido til et must for dig, der elsker sushi.
Tlf.: +357 23 721 505.

Odin i Aiya Napa
Denne dejlige restaurant drives af et norsk-cypriotisk par. Her serveres det bedste fra det cypriotiske og skandinaviske køkken. Odin ligger på vej ned til havnen i en rolig og behagelig atmosfære. Prøv oksefilet med krydret sauce og kartoffelrøsti eller deres fantastiske kleftiko.
Tlf.: +357 23 723 203.

Havets lækkerier
Nede i havnen i Ayia Napa ligger der flere hyggelige fisketaverner på række. Her kan du sidde i lang tid og nyde den hyggelige atmosfære og den smukke udsigt over havnepromenaden. For ikke at nævne de gode retter med havets lækkerier, der serveres her.

Restauranter i Larnaca

Ocean Basket
Sydafrikas kæde, der har ni restauranter på Cypern, hvoraf den ene er i Larnaca. Her kan du nyde gode fiske- og skaldyrsretter, men også lækre desserter og gode drinks.
Tlf.: +357 24 665 400.

Vlachos Tavern
Hyggelig familieejet taverne med cypriotiske delikatesser på menuen. Vi kan varmt anbefale at bestille meze (småretter).
Tel: +357 24 644 244.

To Kazani Traditional Tavern
Den bedste restaurant i Larnaca ifølge Tripadvisor, og vi kan kun være enige! Gå ikke glip af et besøg her under din ferie i Larnaca.
Tel: +357 99 313 236.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Cypern, find og book en rejse til Cypern eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Cypern

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Cypern!

Se alle rejsetips for Cypern

Cypern

  • Fantastisk vejr med 300 solskinsdage om året
  • Smukke strande i familievenlig Fig Tree Bay
  • Natteliv eller afslapning i Ayia Napa og Pafos
Se alle rejser til Cypern

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her