Sport og aktiviteter på Cypern

Sport og aktiviteter på Cypern

Hvis du ønsker at være aktiv i ferien, er der mange aktiviteter og sportsfaciliteter på Cypern. Her kan du finde nogle af vores forslag.

Vandring på ferien

Vandring på ferien

Cypern byder på virkelig gode vandremuligheder. Du kan begive dig op i bjergene og vandre, men også gå en tur langs stranden. På vejen kan du tage en dukkert fra en klippe og spise et måltid på en lille restaurant. Der er vandrestier, der er nemme at gå på, og andre der er lidt mere krævende.

Cykeltur

Cypern er velegnet til dig, der kan lide at cykle på ferien. De fleste af de mindre landeveje er gode cykelveje, herunder den mellem Protaras og Ayia Napa via Cape Greco. Vær opmærksom på, at der er venstretrafik på Cypern, og at trafikken på visse strækninger kan være intensiv.

Golf

For dig der kan lide at spille golf, er der flere golfbaner omkring Paphos. Minthis Hills Golf Club, designet af Donald Steel, ligger i smukke omgivelser i Tsada.
Tel: +357 266 427 774/5.

Moto Team

Hos Moto Team kan du leje en cykel, scooter, ATV eller hvorfor ikke prøve en beachbuggy. Det er en hurtig og sjov måde at komme rundt og se omgivelserne.
Adresse: Nissi Avenue 9, Ayia Napa.
Tlf.: +357 700 094 44.

Vandsport

Ved siden af Fig Tree Bay Beach er der et bredt udvalg af vandsport. Her kan du leje jetski, prøve bananbåd, windsurfing eller vandski.

Livet under overfladen

Sunfish Divers har en bred vifte af certificeringskurser og prøvedyk. Sammen med erfarne instruktører bliver du guidet trygt og sikkert fra strandkanten ned til ca. 10 meter dybde. Avancerede dykkere kan udforske vraget efter Zenobia, et svensk skib, der sank på sin jomfrurejse til Cypern i 1980. Lasten bestod af traktorer og lastbiler fra Scania, og vraget ligger på 18-42 meter dybde.
Adresse: 26 Arch. Makarios Av. Ayia Napa.
Tlf.: +357 237 213 00.

ATV på Cypern