Fig Tree Bay

  • • Familievenligt
  • • Lavvandede smukke strande
  • • Rolige omgivelser

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Hele kysten kaldes ofte for Fig Tree Bay eller Protaras, men området består egentlig af en perlerække af flere dejlige strande og skønne feriebyer. Byernes rolige tempo og lavvandede strande gør rejsemålet til det perfekte valg for børnefamilier og par, der ønsker at bo i rolige omgivelser. Her findes Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village med bl.a. børneklub, svømmeskole og gratis træning.Fakta om Fig Tree Bay

Transfer

Til hotellerne i Fig Tree Bay tager det ca. 1 time. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

I Fig Tree Bay er der mange lavvandede badebugter og strande med hvidt, finkornet sand. Solstole og parasoller er mod betaling. Stranden i Fig Tree Bay anses af mange for at være en af Cyperns bedste med krystalklart vand og en lavvandet sandstrand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 17°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 20°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 26°c
nov 22°c
dec 19°c
8,5 ud af 10 Fig Tree Bay
Vores gæsters vurdering, Baseret på 2014 anmeldelser

Andre rejsemål Cypern

Ayia Napa

I Ayia Napa kan du nyde et solsikkert klima, turkisblåt vand, utroligt smukke strande og antikke kulturskatte. Ayia Napa er kendt for sit natteliv, men egner sig også godt til en afslappende parferie på et af vores hoteller nær stranden. Det skønne strandliv kombineret med gode udflugter og charmerende restauranter gør Ayia Napa til et af Cyperns mest elskede rejsemål.

Pafos

Velkommen til den solrige kystperle Pafos eller Paphos, som mange også kalder den! Her kan du tilbringe afslappende dage på de fine strande, hvor det krystalklare Middelhav indbyder til en dejlig svømmetur. Besøg nogle af de interessante og historiske seværdigheder, der kan opleves omkring Pafos. Pafos siges også at være fødestedet for Afrodite, den græske kærlighedsgudinde, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage din kærlighed med hertil?

Coral Bay

Rejs til Coral Bay på Cyperns solrige vestkyst! Her kan du se frem til en ferie fyldt med sol og hav, aftener på tavernaerne og smukke omgivelser.

Limassol

Limassol på det solrige Cypern er den perfekte destination for dig, der ønsker at kombinere hyggelige dage på stranden med aftener på tavernaer, gode indkøbsmuligheder og sjove udflugter. Gå en tur rundt i den gamle bydels gyder eller gå en tur langs strandpromenaden og nyd både strand- og bylivet. Her finder du alt hvad du behøver til en dejlig og dejlig ferie!