Bedømmelse af Vrissaki Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
4 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
4,0 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
1,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
1,0 / 10
Faciliteter
 
5,0 / 10
Mad og drikke
 
1,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
1,0 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Poolen
-
Servicen og maden

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

682 bedømmelser
Meget godt
 
345
Godt
 
220
Middel
 
82
Mindre godt
 
21
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

25-10-2020

Indlæg af 900susannem Mallorca, Spanien

Beliggenhed og personale i top

Vrissaki Beach hotel ligger helt eminent, direkte på stranden. Vi fik tildelt et værelse med delvis havudsigt, men desværre ingen sol. Vi fik heldigvis mulighed for at ændre til et nyt værelse med mulighed for at se den ultra smukke solopgang. Et skønt stort værelse med gode senge og plads til at være. Maden på Bikini restauranten er også virkelig lækker, og de fleste tjenere er meget hjælpsomme og serviceminded. Specielt vil jeg fremhæve George. Priserne i restauranter og barer på hotellet er meget rimelige.

 
08-10-2019

Indlæg af dinaqujaukitsoq Odense, Danmark

Ikke så godt

Ikke særlig venlig modtagelse. Fik værelse i stue etagen som personale har deres omklædningsrum. Personale larmer når det kommer på arbejde kl. 06.30-07.00 Værelset er ikke rent, maden er ikke så godt Meget lidt plads ved poolen Så lad vær med at bestille All inklusiv men gå ud og spise. Det kan betale sig

 
22-01-2018

Indlæg af AllanVork Skovlunde, Danmark

ferie

Dette skønne hotel ligger lige ned til stranden med det bedste badevand god plads ved poolen det gode ved hotellet er at man ikke behøver at stå tidlig op for at få en drømmeseng man får udleveret en ring som man sætter på den paresol ved drømmesengen så har man den plads hele ferien. et besøg på resturanten på 1 sal er et besøg værd de laver virkelig skønt mad.

 
18-09-2017

Indlæg af ceriseHl Thurø By, Danmark

Ferie/afslapning

Ferien blev afholdt med total afslapning ingen bil havde vi lejet til denne her tur . Vi rejste i uge 34. Vi fik præcis vores ønske mht. Værelse. Vi var heldige at finde os en ret god poolplads ved poolen. Da den lå tæt på bikinibaren, pool(som vi ikke rigtig brugte)_ men tæt på vandet, som vi brugte. Det er skønt med den metalting man kan bestille, hvis det er muligt at få en solseng. Syntes at nogle solesenge trænger til nyt betræk. Det sker hurtigt med alle de mennesker at det bliver slid. Vi har valgt All Inclusive og det var ok. Serveringen mandag aften var ret dårlig og vi var begyndt at tvivle om vi skulle finde os andre steder. Men det hele blev meget bedre i løbet at ugen. Og vi fandt ud af at vi sagtes kunne bestille et glas vin mere. Jeg manglede bare lige snacks til om eftermiddag, som frugt og nødder. Vi fandt også ud af hvordan det var bedst at bruge det der "all inclusive" Hvis Jeres konkurrent ikke lige havde valgt at bygge et voksen hotel til næste år 2018 Så havde vi klart valgt Jeres igen . Det har bla. Noget at gøre med anden måde at rejse på og hotellet udelukkende er et hotel for Pers. fra 16 årsalderen Hos Jer få de lokale lov til at bade i poolen Er spændt på om det nye hotel vil lkunne undgå det. Men vil lige understrege at maden smagte godt. Frokosten var nu altid ofte den,som vi bedste kunne vælge fra. Men en tak for alle de søde sevringsdamer og dem, der hav været til at lave maden som kokke og køkkenmedhjælper. En tak til Mariann i poolhuset for den fantastiske livsglæde hun spreder til hver enkelt kunne.😊 Den sidste tak skal gå til pigerne der har gjort vores værelse rent. Der var aldrig en finger at sætte på den😊 Tak for alt i alt en god rejse. De andre gæster var også flinke og i mødekommende.

 
04-05-2017

Indlæg af Peter S Århus, Danmark

Super dejligt hotel og fantastisk personale

Vi boede en uge på Vrissaki hotel – desværre kun en uge. Der kan stort set kun siges godt om hotellet. Ifm. vi bookede ferien bookede vi også en af deres suiter – det kostede ca. 1000 kr. ekstra og det var givet godt ud. Selve hotellet ligger stort set helt ned til stranden. Der er kun en sti mellem hotellet og stranden. Hotellet har et antal superior værelser og et par suiter – vi bookede som nævnt en af suiterne (værelse 320). Den havde et stort opholdsrum + en kæmpe balkon – den var virkelig kæmpe stor nok ca. 20 m2. Der var udsigt direkte til Middelhavet. På værelset var der, hvad der skulle være inkl. gratis køleskab (så vist jeg forstod skulle man på andre værelser betale for el – hvilket er lidt besynderligt). En dejlig stor og god dobbeltseng + en sofa og 2 stole. Rengøringen på værelset og generelt på hotellet var i top – der var meget pænt og rent overalt. WiFi skal man betale for. Det er lidt underligt, da der ellers rundt omkring i byen er gratis WiFi. Vi havde bestilt all-inclusive. Maden var afvekslende, selvom der selvfølgelig var gengangere. Det var selvfølgelig ikke gourmet – det kan man ikke forvente til den pris – men vi var glade for den gode kvalitet og variationen. De var også mægtig gode til at pynte og arrangere maden fint. Skal man have bedre kvalitet kan vi anbefale stedets italienske restaurant Veranda. I lobbyen var bar, hvor George og hjælpere lavede drinks til os hver aften. Stor ros til kvaliteten! Der er også stor ros til personalet generelt – alle var meget hjælpsomme, venlige og glade og ville gøre det til en god oplevelse for os. Pool området var fint og der var rigeligt med solstole – måske det var fordi, at det var i opstarten af sæson’en. Man kunne låne en bøjle med ens værelsesnummer på. Denne kunne man sætte på en parasol og dermed reservere den + 2 stole. Vi brugte det ikke da der var rigelig med stole. Vær opmærksom på, at der er et byggeri i gang lige ved siden af hotellet. Vi var dog ikke generet af det.