Deluxe-værelser

Rummelige deluxe-værelser med en stor og luksuriøs dobbeltseng. Stor sofa og tv med satellitkanaler. Minibar med gratis lille velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter inkl. en espressomaskine. Vand på flaske (fyldes dagligt). Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber. Badeværelse med to vaske og en regnbruser samt et toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Rummelige junior-suiter med en stor og luksuriøs dobbeltseng. To sofaer og tv med satellitkanaler. Opholdsrumsdelen adskilles fra soveværelsesdelen med en skydedør i glas. Minibar med gratis lille velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter inkl. en espressomaskine. Vand på flaske (fyldes dagligt). Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber. Badeværelse med to vaske og en regnbruser. Separat toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter med delt pool

De rummelige junior-suiter med udgang til delt pool er kun for voksne. Stor og luksuriøs dobbeltseng. To sofaer og tv med satellitkanaler. Opholdsrumsdelen adskilles fra soveværelsesdelen med en skydedør i glas. Minibar med gratis lille velkomstkit. Kaffe-/te faciliteter inkl. en espressomaskine. Vand på flaske (fyldes dagligt). Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber. Badeværelse med to vaske og en regnbruser. Separat toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt og direkte udgang til delt pool.

Antal personer: 1-3 personer.