Bedømmelse af Sunrise Pearl

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

1661 bedømmelser
Meget godt
 
1407
Godt
 
172
Middel
 
56
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

21-09-2020

Indlæg af 77nanad Vejle, Danmark

Perfekt ferie

Sunrice Pearl hotel & spa, er det mest luksuriøse hotel jeg har været på. Virkeligt flot hotel, med super sød personale og rigtig god service. Jeg var på ferie med min mor, vi havde et dobbeltværelse med balkon med havudsigt. Vi havde ophold med halvpension. Det var helt unikt at vågne om morgenen og se solen stå op fra havet. Man kan vælge at få gjort rent på værelset hver dag, hvor man får friske håndklæder og sæbe og man får fyldt op med vand i minibaren, som i øvrigt også var rigtig fin og god (og med i prisen ūüėČ ). Vi var afsted i Coronatiden, og alt personale havde mundbind på. Der var spritdispencere mange steder, og rigtig god hygiejne. På hotellets buffet manglede der ikke noget, om det så var morgenmad eller aftensmadsbuffet. Der var søde og serviceminded tjenere, som var opmærksomme og yderst hjælpsomme. Der var kokke, som stod at kreerede udvalgte ting, man så kunne bestille. De mange forskellige swimmingpools var rene og fine. Der er en speciel voksenpool og der er et område til børnefamilier også. Der er poolbar med rigtig god service. Der er tjenere man kan give tegn, så kommer de hen og tager bestilling ved ens faste strandseng, og de kommer hen med bestillingen og en regning, hvor man kan skrive bestillingen på værelsesnummeret. De faste strandsenge vælger man den første dag, og får så et håndklæde man kan bruge der. Når man er færdig ved poolen den dag, smider man det brugte håndklæde i en vogn, og får friske håndklæder næste dag. Der er ikke langt fra hotellets swimmingpools og ned til den lækre strand, hvor der er mulighed for at bade, købe snacks eller drikkevarer eller prøve vandsport. Alt i alt en perfekt ferie hvor der ikke var noget at sætte en finger på. Jeg kommer her gerne igen. Nana

 
21-06-2017

Indlæg af ottesen2017 Aalborg, Danmark

Et fantastisk hotel med dejlig atmosfære kan kun stærkt anbefales.

Vi har tilbragt en uge på dette hotel og kan kun anbefale det på det varmeste. Det har en skøn beliggenhed ved god badestrand med mange muligheder for vandsport. Atmosfæren på hotellet var skøn, med et glad og venligt personale. Værelserne var rummelige og alt var bare i orden. Maden var veltillavet og varieret. Tag trygt afsted til dette hotel og kom glad hjem fra ferie.

 
10-09-2015

Indlæg af Per K Aalborg, Danmark

Værelse med fælles pool og udsigt til havet

Disse værelser er kun egnet til depot, sammen med ca. halvdelen af de øvrige værelser. Lad være med at tage til dette hotel. Poolen var ca. 0,5 m. dyb og 1 m bred, og udsigten var til et højt plankeværk, som var 2,5 fra terrassen.

 
18-08-2015

Indlæg af Solmadvin

Vi følte os som en konge og dronning

Vi har efterhånden været på en del hoteller, og må sige, at vi aldrig har oplevet at blive opvartet og serviceret i en sådan grad, som vi blev på dette hotel. Vi må også indrømme, at det tog os et par dage at vænne os til - f.eks. kom tjenerne løbende, hvis vi selv forsøgte at hælde vin op eller en serviet faldt på gulvet. Vores værelse var rigtig pænt og rent, og blev besøgt af rengøringspersonalet to gange om dagen, hvor der om aftenen blev stillet et par stykker lækker chokolade - fin service. Desværre lå det ret dårligt placeret med udsigt ud til en vej og et andet hotel. Ved bestillingen var værelset angivet med begrænset havudsigt, og vi kunne da også lige skimte havet. Der er en meget fin morgenbuffet med et stort og lækkert udvalg. Vi prøvede aftenbuffeten en enkelt gang, hvor maden egentlig var ok, men stemningen virkede noget højtidelig, hvor herrerne bl.a. skulle bære lange bukser, hvilket var lidt af en udfordring i den varme. Til gengæld indtog vi med glæde dagligt frokosten på hotellets frokostrestaurant "Mistral". Et stort plus er, at man får sine egne liggestole fra start, hvor vi måtte starte med at ligge et godt stykke væk fra hotellets udmærkede voksen-pool, da der er stor efterspørgsel på stolene i det område. En venlig medarbejder hjalp os heldigvis til at kunne rykke til poolen efter et par dage. Det skal også nævnes, at der ydes en glimrende service ved poolen, hvor det er muligt at bestille drikkevarer til indtagelse ved liggestolene. Der er ganske få meter ned til stranden, som er dejlig, men fyldt til randen med mennesker, da det er en offentlig strand. Hotellets WIFI fungerede ikke særligt godt, men det var dog muligt at komme på ind i mellem, f.eks. tidligt om morgenen. Til sidst skal nævnes, at det er muligt at gøre brug af et nogenlunde veludstyret motionsrum, som dog ligger på nabo-hotellet.

 
31-05-2021

Indlæg af Q2114NE_ Kavalla, Grækenland

worth every penny

We stayed at the sunrise Pearl hotel and spa for 4 nights with our 2 kids. The welcoming was very warm. We were offered welcome drinks and orange juice for the kids.The room was very clean. The breakfast included a variety of food that could satisfy anyone. We went to the kids club and there were a young lady, Ioanna who kept our kids entertained and they were every day there to play. Vera and Maria at the reception was very friendly and helped us with everything we needed. we are certainly coming back