Sunrise Pearl

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter med delt pool for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Store værelser. Beliggenhed ved stranden. God mad. Rent og rigtig flinkt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 750 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På luksuriøse Sunrise Pearl er der et stort poolområde med fire pools, hvoraf den ene kun er for voksne. Der er også en separat børnepool. Ved ankomst reserveres en solstol og parasol ved poolområdet eller i haven, som vil være din plads under hele dit ophold. Poolbar, der også serverer frokostretter.

Hotellets hovedrestaurant med flot havudsigt er åben til morgenmad og middag. Hotellet har også en fiske- og skaldyrsrestaurant. Inden for gåafstand fra hotellet er der i hotellets regi en græsk, en italiensk og en amerikansk restaurant, der er åben til middag. Mænds middagstøj: lange bukser og overdel med ærmer. Lounge bar.

Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Legeplads. Spa med flere forskellige indendørs pool, sauna, snerum, behandlinger og meget mere. Ved siden af hotellet ligger Aquarius Health Club, hvor hotellets gæster er velkomne til at benytte fitnessrummet, den indendørs pool, squashbanen og bordtennis. Tennisbaner er tilgængelige på søsterhotellet Sunrise Beach Hotel. Vandsport på stranden.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er bemandet døgnet rundt. Lokaltrafik. Støj fra nærliggende restauranter kan undertiden opfattes som forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension og helpension mod tillæg (drikkevarer til måltider indgår ikke).

Halv- og helpension er morgenmad og frokost på hotellets og middag (faste menuer) enten på hotellets hovedrestaurant eller på udvalgte restauranter i Protaras. Reservation er nødvendig minimum en dag i forvejen. En gang pr. ophold har du mulighed for at spise på den græske restaurant Kyklos, en gang på den italienske restaurant Marcello's, en gang på den asiatiske restaurant Lemongrass, en gang på den amerikanske grillrestaurant og en gang på den brasilianske restaurant Braseiro Rodizio. Hvis du vil spise på hotellets fiskerestaurant, Fishbone, har du 15 EUR i rabat.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde