Sunrise Oasis Hotel & Waterpark

 • • Familievenligt
 • • Rummelige lejligheder
 • • Dejligt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise på flere restauranter på hotellet eller på udvalgte restauranter i centrum af Protaras. Til sommer 2023 bygger hotellet et vandland med syv vandrutsjebaner, en børnepool og små vandrutsjebaner og en voksenpool med swim-up bar.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalets hjælpsomhed og rengøringsstandarden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark ligger i Fig Tree Bay, få minutters gang fra centrum og stranden. På hotellet er der et stort poolområde med pool, børnebassin, solstole og parasoller. Til sommeren 2023 vil der også være et vandland med syv vandrutsjebaner, en børnepool til leg og rutsjebaner og en separat pool kun for voksne med en poolbar. Jacuzzi. Pool-/snackbar, der serverer lettere retter.

Hotellets buffetrestaurant Stripes serverer morgenmad, frokost og middag. Tilkøber du halvpension Extra eller All Inclusive, har du mulighed for at spise middag på udvalgte restauranter på hotellet og på restauranter i Protoras. Bar i lobbyen.

Dejlig have og en lille legeplads for de mindste. Fitnessrum. Tennis og sauna mod betaling.

Wifi på hele hotellet. Lokaltrafik, der i nogle værelser kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension extra (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Halvpension Ekstra betyder morgen- og middagsbuffet på hotellets restaurant Stripes eller middag på nedenstående udvalgte restauranter i Protaras. Bordreservation er påkrævet mindst én dag i forvejen på à la carte-restauranterne.

 • En middag pr. ophold på den græske restaurant Kyklos
 • En middag pr. ophold på Lemongrass Pan-Asian Restaurant
 • En middag pr. ophold på Reef American Grill Restaurant
 • En middag pr. ophold på den brasilianske restaurant Braseiro Brazilian Steakhouse - mod et tillæg på 8 euro pr. person

Restauranten Kuklos ligger ved hotellet Sunrise Garden, cirka 8 minutters gang fra hotellet, Lemongrass er cirka 5 minutters gang fra hotellet, Braseiro er cirka 6 minutters gang fra hotellet og Reef American ligger ved hotellet.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Stripes, kl. 07.00-10.00
 • Kaffe, te og is, kl. 10.00-23.00
 • Frokostbuffet i restauranten Stripes, kl. 12.30-15.00
 • Snacks, kl. 10.30-12.00 og 15.30-18.00
 • Middagsbuffet i restauranten Stripes, kl. 19.00-21.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 10.00-23.00

Der er mulighed for at spise en 3-retters middag på nedenstående udvalgte restauranter i Protaras. Bordreservation er påkrævet mindst én dag i forvejen.

 • En middag pr. ophold på den græske restaurant Kyklos
 • En middag pr. ophold på Lemongrass Pan-Asian Restaurant
 • En middag pr. ophold på Reef American Grill Restaurant
 • En middag pr. ophold på den brasilianske restaurant Braseiro Brazilian Steakhouse - mod et tillæg på 8 euro pr. person.

Restauranten Kyklos ligger ved hotellet Sunrise Garden, cirka 8 minutters gang fra hotellet, Lemongrass er cirka 5 minutters gang fra hotellet, Braseiro er cirka 6 minutters gang fra hotellet og Reef American ligger ved hotellet.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. For en mere behagelig ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Sunrise Garden

Sunrise Garden har en perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant. Hvis du tilkøber halvpension, er der flere muligheder til middagen.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn og er for gæster over 16 år. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.