Sunrise Oasis

 • • Familievenligt
 • • Rummelige lejligheder
 • • Dejligt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sunrise Oasis er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise middag på hotellet eller tre udvalgte restauranter i Protaras centrum.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sunrise Oasis ligger i Fig Tree Bay, nogle minutter til fods fra centrum og stranden. På hotelområdet er der et stort poolområde med børnepool, solstole og parasoller. Jacuzzi. Pool-/snackbar der serverer enkle retter.

Restaurant der serverer internationale og cypriotiske retter og en dejlig bar i lobbyen. Have og lille legeplads. Fitnessrum. Tennis og sauna mod betaling.

Wifi på hele hotellet. Lokaltrafik der kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension extra (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Halvpension extra indebærer morgenmad på hotellet og middag (faste menuer) enten på hotellets restaurant eller på udvalgte restauranter i Protaras. Reservation kræves mindst en dag i forvejen.

 • En gang pr. ophold har du mulighed for at spise på den græske restaurant Kyklos
 • En gang pr. ophold på den italienske restaurant Marcello's
 • En gang pr. ophold på den asiatiske restaurant Lemongrass
 • Mod et tillæg på 5 EUR pr. person kan du spise en gang pr. ophold på den brasilianske restaurant Braseiro

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Kaffe, te og is, kl. 10.00-23.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
 • Snacks, kl. 10.30-12.00 og 15.30-18.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 10.00-23.00

Mulighed for at spise en 3-retters middag inkl. to drinks pr. person på udvalgte restauranter i Protaras. Reservation kræves mindst en dag i forvejen.

 • En gang pr. ophold har du mulighed for at spise på den græske restaurant Kyklos
 • En gang pr. ophold på den italienske restaurant Marcello's
 • En gang pr. ophold på den asiatiske restaurant Lemongrass
 • Mod et tillæg på 5 EUR pr. person kan du spise en gang pr. ophold på den brasilianske restaurant Braseiro.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. For en mere behagelig ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Sunrise Garden

Sunrise Garden har en perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant med græsk mad.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn og er for gæster over 16 år. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Narcissos Waterpark Resort

På Narcissos Waterpark Resort kan hele familien have det sjovt! Her er et dejligt poolområde og et sjovt vandland med vandrutsjebaner til leg og forskellige udfordringer. Hotellet ligger desuden i gåafstand fra stranden for dem, der foretrækker at bade i havet.

At Herbal Hotel

Det moderne At Herbal Hotel ligger i smukke Fig Tree Bay på Cyperns sydøstkyst. Nyd en dukkert i poolen eller slap af med en forfriskende drink på terrassen på restauranten Veranda. Hotellet har også et veludstyret fitnessrum og en spa. I nærheden ligger flere dejlige strande.

Anastasia Beach

Anastasia Beach ligger nær havet ved den smukke Marlita strand. Her finder du dejlige pools, og hvis du rejser med børn, eller bare godt kan lide vandleg og fart, er adgang til Anastasia Aquamania Waterpark inkluderet.