Sunrise Oasis

  • • Familievenligt
  • • Rummelige lejligheder
  • • Dejligt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sunrise Oasis er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise middag på hotellet eller tre udvalgte restauranter i Protaras centrum.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen fra personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sunrise Oasis er et flot hotel, som ligger i Fig Tree Bay, nogle minutter til fods fra centrum og stranden. På hotelområdet er der et stort poolområde med børnepool, solstole og parasoller. Jacuzzi. Pool-/snackbar der serverer enkle retter.

Restaurant der serverer internationale og cypriotiske retter og en dejlig bar i lobbyen. Have og lille legeplads. Gratis wifi i lobbyen og baren. Fitnessrum. Tennis og sauna mod betaling. Roomservice. Lokaltrafik der kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension extra og All Inclusive mod tillæg.

Halvpension extra indebærer morgenmad på hotellet og middag (faste menuer) enten på hotellets restaurant eller på udvalgte restauranter i Protaras. Reservation kræves mindst en dag i forvejen. En gang pr. ophold har du mulighed for at spise på den græske restaurant Kyklos, en gang pr. ophold på den italienske restaurant Marcello's, og en gang pr. ophold på den asiatiske restaurant Lemongrass. Mod et tillæg på 5 euro pr. person kan du spise en gang pr. ophold på den brasilianske restaurant Braseiro.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Kaffe, te og is, kl. 10.00-23.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
  • Snacks, kl. 10.30-12.00 og 15.30-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Mulighed for at spise en 3-retters middag inkl. to drinks pr. person på udvalgte restauranter i Protaras. Reservation kræves mindst en dag i forvejen. En gang pr. ophold har du mulighed for at spise på den græske restaurant Kyklos, en gang pr. ophold på den italienske restaurant Marcello's, og en gang pr. ophold på den asiatiske restaurant Lemongrass. Mod et tillæg på 5 euro pr. person kan du spise en gang pr. ophold på den brasilianske restaurant Braseiro.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.