Sunrise Garden

 • • Et godt valg for børnefamilier
 • • Rolig beliggenhed
 • • 200 meter fra havet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Sunrise Garden har en perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant. Hvis du tilkøber halvpension, er der flere muligheder til middagen.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sunrise Garden i Fig Tree Bay er et familiehotel bestående af to bygninger. Hotellet har et poolområde, der ligger på en bakke. Der er tre pools, hvoraf den ene er en separat børnepool. Solstole og parasoller er inkluderet. Poolbar, der serverer enklere retter. Niveauforskelle mellem hovedbassinet og børnebassinet.

Restauranten på hotellet hedder Pomelo og serverer morgenmadsbuffet, à la carte frokost og middagsbuffet. Tilkøber du halvpension, er der også mulighed for at spise middag på flere restauranter udenfor hotellet.

En af bygningerne vender ud mod hovedgaden i Protaras. I den bygning er receptionen og hotellets restaurant. Den anden bygning ligger i lidt roligere omgivelser. Poolområdet er placeret mellem de to bygninger. Der er omkring 60-70 meter mellem de to bygninger.

Wifi på fællesområder. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet. Der er dagligvarebutikker kun fem minutters gang fra hotellet. Trafikken, musikken og det offentlige liv fra nærliggende barer og restauranter kan opfattes som forstyrrende. For at nå stranden skal hovedgaden krydses.

Måltider

Lejligheder:
Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Dobbeltværelser og superior-værelser:

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmadsbuffet, à la carte frokost og middagsbuffet)

I halvpension indgår morgenmads- og middagsbuffet i hotellets restaurant Pomelo. Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.00 og middag kl. 19.00-21.30. A la carte frokosten i helpension serveres kl. 12.30-15.00. Hel- og halvpension inkluderer også to tre-retters middage om ugen på Kyklos Greek Restaurant og en middag om ugen på Braseiro Brazilian Steakhouse restaurant. Et gebyr på 8 euro pr. person vil blive tilføjet regningen på den brasilianske restaurant. Bordreservation er påkrævet på begge à la carte-restauranter. Den brasilianske restaurant Braseiro Rodizio ligger på hovedgaden i Fig Tree Bay, cirka tre minutters gang fra hotellet, og restauranten Kyklos ligger ved siden af hotellet.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. For en mere behagelig ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Sunrise Beach

Sunrise Beach er et fint hotel lige ved stranden i Fig Tree Bay. På hotellet er der et skønt poolområde med en pool, der både har swim-up bar og integreret jacuzzi. Her er der også mulighed for at reservere din solstol til hele ferien.

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

Lejlighedshotellet Alva ligger centralt på hovedgaden i Fig Tree Bay. Her bor du i moderne 2-værelses superior lejligheder og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark

Sunrise Oasis Hotel & Waterpark er et dejligt lejlighedshotel beliggende nær strand og centrum. Her er der bl.a. legeplads og børnepool. Tilkøb All Inclusive og nyd alle måltider på hotellet eller halvpension extra, hvor du får mulighed for at spise på flere restauranter på hotellet eller på udvalgte restauranter i centrum af Protaras. Til sommer 2023 bygger hotellet et vandland med syv vandrutsjebaner, en børnepool og små vandrutsjebaner og en voksenpool med swim-up bar.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Malama Beach Holiday Village

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Sunrise Jade

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn og er for gæster over 16 år. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl er et elegant hotel med bedst tænkelige beliggenhed direkte ved stranden i Fig Tree Bay. her findes et stort poolområde med mulighed for at reservere sin egen solstol. Stort poolområde med såvel børnepool som pool kun for voksne, dejlige restauranter og spa med skønhedsbehandlinger. Tilkøb måltider og få mulighed for at spise på udvalgte restauranter i Fig Tree Bay.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.