Sunrise Garden

  • • Et godt valg for børnefamilier
  • • Rolig beliggenhed
  • • 200 meter fra havet
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Perfekt beliggenhed midt i Protaras. På dette familiehotel bor du lige ved hovedgaden, og her er 200 meter til havet. Hotellet har pools for store og små og en restaurant med græsk mad.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God placering, dejlige senge, meget flinke personaler
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sunrise Garden i Fig Tree Bay er et dejligt familiehotel, som består af to bygninger. Hotellet har et poolområde som ligger oppe på en bakke. Her er tre pools, heraf en separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar som serverer enkle retter. Niveauforskelle mellem hovedpoolen og børnepoolen. Hotelrestauranten Kyklos serverer græsk mad. Lille gratis fitness.

En af bygningerne vender mod hovedgaden i Protaras. I den bygning ligger receptionen og hotelrestauranten. Den anden bygning ligger i lidt roligere omgivelser. Poolområdet er beliggende mellem de to bygninger. Der er ca. 60-70 meter mellem de to bygninger.

Gratis wifi på fællesområder. Reception døgnet rundt. Vaskeservice. Niveauforskelle. Fem minutters gåafstand til minimarkeder. Solstole og parasoller mod betaling på stranden, ca. 200 meter fra hotellet. Støj fra trafik og nærliggende barer og restauranter kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Lejligheder: Ingen. Morgenmad, halvpension mod tillæg. Når voksne som bor i lejlighed tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr. Dobbelt- og superior-værelser: Halvpension. Helpension mod tillæg.

I halvpension indgår morgenmad på hotellet samt middag (faste menuer) enten på hotellet eller på en af tre udvalgte restauranter i Protaras. Én gange i ugen har du mulighed for at spise på den græske restaurant Kyklos, en gang i ugen på den italienske restaurant Marcello's og en gang i ugen på den asiatiske restaurant Lemongrass. Det samme gælder for helpension, men her spises der frokost på hotellet. For 5 euro pr. person kan gæster med hel- eller halvpension også spise på den brasilianske restaurant Braseiro Rodizio, beliggende på hovedgaden i Fig Tree Bay.

Værd at vide

Der skal krydses en hovedgade for at komme til stranden.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder