Malama Beach Holiday Village

apollo mondo family

 • • Svømmeskole og børneklub
 • • Familievenligt
 • • Nær stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Ved en hyggelig bugt med krystalklart vand, lige uden for Fig Tree Bay på Cypern, ligger Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village. Dette skønne hotel ligger ikke langt fra stranden, med et dejligt poolområde for hele familien. Nyd fitness-faciliteter, buffetrestauranten med varierede retter og sjove Club Polly & Mino for børnene.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Faste liggestole - ingen stress. Højt niveau på mad / all inklusive. Rigtig gode værelser (ingen...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village består af flere bygninger og ligger i kort afstand fra stranden i byen Kapparis et stykke udenfor Fig Tree Bay. Lokalbussen tager dig til Fig Tree Bay på kun ca. 20 minutter, hvor der venter mange restauranter, caféer og bagerier. Strandene langs med kysten anses for at være nogle af Cyperns bedste.

Poolområde og strand
Her er et poolområde med udsigt over havet. Den ene af de to pools har børnesektion. Solstole, parasoller og håndklæder. Du kan også få reserveret en solstol til dig under hele opholdet. I poolbaren serveres kølige drinks. Ved stranden, der ligger nedenfor en trappe og en bakke, findes solstole og parasoller til leje. Husk at medbringe snorkeludstyr, der er nemlig masser af smukt liv under havoverfladen.

Restauranter og barer
Hotellets buffetrestaurant La Piazza har flere forskellige madstationer, hvor du kan se kokke tilberede din mad. På All Sweets Corner serveres f.eks. forskellige crepes, vafler, is og andre desserter.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder kvalitative, sjove og lærerige aktiviteter seks dage om ugen. Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter som dukker op alle vegne på hotellet. Du kan også overraske dit barn ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino. Du kan også udvikle dit barns svømmekundskaber i Apollos egen svømmeskole Swim School by Apollo.

Træning og velvære
På Malama Beach Holiday Village findes der fitnessrum med godt udstyr for dig, der kan lide at træne. Der er fire gratis træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. På hotellet er der flere løbe- og cykelruter. Cykler kan lejes (ikke i hotellets regi). Mulighed for sportsaktiviteter som beach volley, tennis (lidt slidte baner) og squash. Læs mere om sport og træning på Malama Beach Holiday Village.

Hotellets spa tilbyder diverse behandlinger samt massage, sauna, jacuzzi og hamam mod betaling. Der findes også indendørs (opvarmet) pool på hotellet.

Øvrigt
Stejl bakke og trappe fører fra hotellet ned til stranden.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Family-hoteller.

Inkluderet på Apollo Mondo Family på Malama Beach Holiday Village

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Wifi på fællesområder
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved poolområdet
 • Beach volley
 • Squash og tennis (mod depositum)

Kan tilkøbes

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Spa samt behandlinger
 • Solstole og parasoller ved stranden
 • Cykler

Måltider

Indgår:

Lejligheder der kun har morgenmadsbuffet, kan tilkøbe All Inclusive.

Når voksne tilkøber måltider hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten La Piazza Square, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet i restauranten La Piazza Square, kl. 12.30-15.30, nogle madstationer lukker kl. 15.00
 • Middagsbuffet i restauranten La Piazza Square, kl. 18.30-21.30
 • Snacks i restauranten La Piazza Square, kl. 11.00-12.30 og kl. 15.30-17.30
 • Gæster, der ankommer efter 21.30 får sandwich og vand på værelset
 • Is for gæster op til 16 år, kl. 10.00-18.00
 • Eftermiddagste og kager, kl. 16.00-18.00
 • Lokale drinks såsom øl, vin, sodavand og cocktails ad libitum i en af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Vær opmærksom på

Malama Beach Holiday Village er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 28. april-9. november 2024. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træning med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til dette hotel, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet det sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil din direkte transfer når du booker rejsen eller tilføj den efterfølgende under Min Rejse eller på telefon 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn (begrænset antal), barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Min rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Fig Tree Bay

Myro-Androu

Velkommen til det populære og familievenlige hotel Myro-Androu! Hotellet ligger lige ved den dejlige strand Louma Bay, og alle hotellets lejligheder har en fantastisk havudsigt. I lejlighederne er der veludstyrede køkkener for dem, der gerne selv vil lave mad, men der kan også tilkøbes halvpension. Hotellet hører under Apollo Mondo Local - udvalgte hoteller med et lokalt touch og stor gæstetilfredshed.

Alva

På lejlighedshotellet Alva bor du i moderne 2-værelses lejligheder superior og har gåafstand til den gode sandstrand. På hotellet er der restauranten Café Parko som er populær og velbesøgt af såvel turister som lokalbefolkningen.

Grecian Park

Velkommen til det femstjernede luksushotel Grecian Park! Hotellet er beliggende højt i smukke omgivelser ovenfor den berømte strand Konnos Bay. Her findes et flot poolområde og flere populære restauranter, blandt andet en af Cyperns bedste japanske restauranter.

Crystal Springs Beach

Smukt beliggende lige ved havet, og med et indbydende poolområde, mange aktiviteter og skønne spabehandlinger, er Crystal Springs Beach måske din næste feriedestination? Værelserne er rummelige og moderne og for en ekstra behagelig ferie anbefaler vi, at du tilkøber All Inclusive Ultra.

Kokkinos Boutique

Kokkinos Boutique ligger mellem de smukke strande Vrissiana Beach og Protoras Beach, som du kommer til på få minutter. Morgenmaden er veltilberedt, og poolområdet indbyder til dovne stunder med en bog.

Evalena Beach

Evalena Beach er et pænt hotel med god beliggenhed direkte på den fine sandstrand og med gåafstand til centrum af Fig Tree Bay. Her findes poolområde med udsigt over havet. Morgenmad indgår men du kan også tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Vrissaki Hotel Apartments

Vrissaki Hotel Apartments ligger inden for rækkevidde af stranden i Fig Tree Bay. I lejlighederne kan du tilberede dagens måltider, fylde picnickurven til dine egne udforskninger på Cypern eller stranden, eller du kan tage det roligt på hotellet, svømme i poolen og gå ud og spise på en hyggelig restaurant. Du er på ferie!

Sweet Memories

Sweet Memories byder på et dejligt poolområde med to pools. Her venter rolige feriedage med gåafstand til flere strande i Fig Tree Bay. Hotellet har et minimarked, hvor du kan købe ind til en simpel frokost på balkonen eller pakke en picnickurv til stranden.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel ligger direkte på stranden i udkanten af Fig Tree Bay. Hotellet har et stort udvalg af restauranter for hele familien, og vil du have tid for dig selv, har hotellet en skøn spa. Rejser du hertil tidligt eller sent på sæsonen, kan du også nyde den indendørs pool i spa-området. Alle værelser bliver renoveret til sommersæsonen 2024.