Bedømmelse af Grecian Park

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 21 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


10 ud af 10

+
Altid et tjenstvilligt personale som i den grad opfyldte dine behov. Der blev virkelig holdt orden på hele hotellet og det virkerede som om personalet også så det som en helt naturlig ting at holde og vedligeholde alt
-
Da det var et krav at der skulle bæres mundbind indendørs på hele hotellet, synes vi at det var mærkeligt at så mange ikke fulgte denne regel og IKKE blev gjort opmærksom på det af de ansatte. Vi nævnte det flere gange overfor det nærmeste personale/ f.eks. ved morgenbuffetten men intet skete..!!

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Personalet er meget imødekommende hjælpsomme proffessionale og effektive og ikke mindst søde og venlige. Lækkert morgenmadsbuffet med alt at vælge imellem. Udsigten er smukt, stranden dejlig og beachbuggyen bliver man glad for i 35-37 graders varme når man skal op til hotellet igen. Charterbus til Ayia Napa transfer gratis til og fra hotellet anbefales herfra i stedet for offentlige busser. Raviolis og Sushirestaurant er også rigtig godt med god mad, poolbar serverer mad og kolde drikke. I Cliffs bar kan man sidde og nyde udsigten og de smukke omgivelser selvom det er lidt for blæsende at sidde der så sidder man godt i de dejlige sofaer. Smukt solnedgang fra vores balkon er uforglemmelig og noget af det smukkeste jeg har set. I værelset er der en lille køleskab som man kan bruge og fylde selv fra butikken nærliggende.
-
Skufferne i værelset trænger måske til at blive skiftet og lysegrå mørklægningsgardinen hjælper ikke da der stadig kommer lys på siderne og vi fik morgensol, rengøringen i værelset er god og de er meget søde men balkonen bliver glemt i to uger vi var der hvor der var fugleklat på glasvæggen og gulvet bliver ikke fejet derude. Det er øv på en 5 stjernet og vaskeservicen er meget dyrt, vi betalte over 100 euro. Som mælkeallergiker savnede jeg alternativ mælk som havremælk eller mandelmælk til morgenmadsbuffeen, men jeg havde selv pulverdrikke med kaffe og mandelmælk i fra dk som jeg brugte men på en 5 stjernet burde det være muligt at får en latte om morgene med alternativt mælk. I røræg er der også mælk i som jeg ikke vidste men tog bid af det og fik allergisk reaktion så jeg spurgte om det og kokken laver uden mælk i. Offentlig bus anbefales ikke da chaufføren kører meget hurtigt og råber under høj musik, jeg fik hovedpine, men der er ingen charterbus til fig tree bay så det savnede vi også. Nøglekortet virker ikke hvis man har ladet det ligge tæt på mobilen så måske at gøre gæsterne opmærksomme på det i starten så man slipper for at tage ned til receptionen fra 4 sal som vi måtte i starten flere gange.

Bekræftet køb : 2021-07-18


9 ud af 10

+
Udsigten og den gode service
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-28


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1378 bedømmelser
Meget godt
 
828
Godt
 
366
Middel
 
128
Mindre godt
 
29
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

15-10-2019

Indlæg af Michelle P Kolding, Danmark

Lækkert hotel med super god placering.

Min kæreste og besøgte i sidste uge hotellet for første gang. Det var dog ikke vores første gang på cypern, her er vi kommet de sidste 3 år. Men hotellet er dog et af de bedste vi her har prøvet. Placeringen er super god, og ligger tæt på en af de lækreste strande nemlig Konnos Bay - derudover ligger det tæt på andre rigtig gode strande som øen har at byde på - blandt andet Fig Tree Bay som ligger 6 minutter i bil derfra. Vi lejer altid en bil og kører lidt rundt mellem strandende, derfor en oplagt placering for os. Selve hotellet har en masse at byde på - lækker moderne indretning på værelserne, venligt personale, god stemning. Hotellet har en skøn japansk restaurant som helt sikkert er et besøg værd, og har en fantastisk udsigt! Golfvogn service til og fra stranden er top lækkert, da der er mange trapper ned mod Konnos Bay. Alt i alt en meget positiv oplevelse med dette hotel!

 
21-07-2019

Indlæg af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Super dejligt hotel

Skønt hotel som ligger lige oven for dejlige Konnos Bay, som har det mest fantastiske badevand. Hotellet er flot, lever fuldt ud op til sine 5 stjerner. Alt er smukt indrettet, der er pænt og rent overalt. Værelserne er store og pænt indrettede. Poolen dejlig med mange solvogne, ingen problemer med at finde en plads. Morgenmaden er fantastisk, vi har aldrig oplevet noget lignende. Der er flere restauranter ved hotellet bla. en japansk og en Italiensk. Ved klippen til stranden ligger Chill bar som er rigtig hyggelig til en drink om aftenen. Fitness faciliteterne er rigtig gode, der er også indendørs pool og spa. Der kører golf bil til stranden, hvis man ikke har lyst til at tage de 199 trappetrin som der er til stranden. Vi kommer meget gerne igen.

 
11-07-2021

Indlæg af F9182DNelenac Cypern

Bring back the peanuts!

This review is only for Cliff bar and not the hotel. There is no doubt that cliff bar lounge has spectacular views over the bay and offers an amazing sunset. However, visited the place last week first time this year with friends and noticed that despite the price for drinks going up, quality of nuts and crisps were compromised. We used to love those crispy potatoes and roasted salty peanuts. Please bring them back!!!

 
28-05-2021

Indlæg af Carotica Worms, Tyskland

Fantastic hospitality

Businesswise we travel a lot in hotels with 4 or 5 star standards. The Grecian Park hotel has been exceptional because of the warm-hearted personal. Traveling with a kid we have everywhere been welcomed with a wonderful and authentic hospitality. We would like to give a big thanks to Andri from the reception who has made everything possible whatever we were wishing for.

 
29-10-2020

Indlæg af HA12014 Larnaca, Cypern

Cliff bar at Grecian park hotel

Located at the hotel. The scenery is amazing: direct view over the konnos beach. Good atmosphere, nice music and tasty cocktails. The cocktails are around 9 euros per drink. The service perfect. I recommend it.