Coral Bay

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Rejs til Coral Bay på Cyperns solrige vestkyst! Her kan du se frem til en ferie fyldt med sol og hav, aftener på tavernaerne og smukke omgivelser.

Populære hoteller Coral Bay


Fakta om Coral Bay

Transfer

Fra lufthavnen til hotellerne i Coral Bay tager det ca. 2 timer. Transporten foregår normalt uden Apollo-personale.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 21°c
dec 18°c
7,0 ud af 10 Coral Bay
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Andre rejsemål Cypern

Ayia Napa

I Ayia Napa kan du nyde et solsikkert klima, turkisblåt vand, utroligt smukke strande og antikke kulturskatte. Ayia Napa er kendt for sit natteliv, men egner sig også godt til en afslappende parferie på et af vores hoteller nær stranden. Det skønne strandliv kombineret med gode udflugter og charmerende restauranter gør Ayia Napa til et af Cyperns mest elskede rejsemål.

Fig Tree Bay

Hele kysten kaldes ofte for Fig Tree Bay eller Protaras, men området består egentlig af en perlerække af flere dejlige strande og skønne feriebyer. Byernes rolige tempo og lavvandede strande gør rejsemålet til det perfekte valg for børnefamilier og par, der ønsker at bo i rolige omgivelser. Her findes Apollo Mondo Family-hotellet Malama Beach Holiday Village med bl.a. børneklub, svømmeskole og gratis træning.

Pafos

Velkommen til den solrige kystperle Pafos eller Paphos, som mange også kalder den! Her kan du tilbringe afslappende dage på de fine strande, hvor det krystalklare Middelhav indbyder til en dejlig svømmetur. Besøg nogle af de interessante og historiske seværdigheder, der kan opleves omkring Pafos. Pafos siges også at være fødestedet for Afrodite, den græske kærlighedsgudinde, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage din kærlighed med hertil?

Limassol

Limassol på det solrige Cypern er den perfekte destination for dig, der ønsker at kombinere hyggelige dage på stranden med aftener på tavernaer, gode indkøbsmuligheder og sjove udflugter. Gå en tur rundt i den gamle bydels gyder eller gå en tur langs strandpromenaden og nyd både strand- og bylivet. Her finder du alt hvad du behøver til en dejlig og dejlig ferie!