Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,5 ud af 10 baseret på 24 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,5 / 10
Rengøring
 
6,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Nye liggestole ved poolen

Bekræftet køb : 2021-10-24


7 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Sørger for at der er varmt vand. Ikke 1 dag ud af 14, var der varmt vand uanset tidspunkt. 1 dag var der intet vand i 1/2 time, ret træls når man står og er sæbet ind.

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
Fin Pool, men liggestolene var lidt brugte.
-
Nye liggestole.

Bekræftet køb : 2021-10-17


3 ud af 10

+
Det lå tæt på byen.
-
I skal ikke sende danskere til hotellet, det var overrendt af russere. Beskidt kæmpe pletter på tæpperne.. Jeg fandt en brugt skraber i vores bad.. personalet var søde nok, men generalt ikke nogen god oplevelse. Vh Kenneth

Bekræftet køb : 2021-10-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


10 ud af 10

+
Sprut og mad
-

Bekræftet køb : 2021-08-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

249 bedømmelser
Meget godt
 
139
Godt
 
61
Middel
 
30
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

14-11-2021

af susannebjerres

Fint 3 stjernet hotel

Super god beliggenhed. Pænt hotel med dejlige værelser. Dog med en meget lille altan. Maden smager godt, men er ikke særlig varieret fra dag til dag. Dejligt pool område, men det er meget dårlige liggestole- de burde virkelig skiftes ud allesammen.

 
21-02-2019

af tibbe86

Dejlig ferie

Skønt hotel tæt på byen, stranden og havnen. Værelserne var lækre. Maden på hotellet var fantastisk altid noget man kunne lide. Poolområdet var skønt og rent. Personalet var super søde og venlige. Kan varmt anbefales!

 
25-07-2017

af sbirkelyng København, Danmark

Ganske okay, dog flere justeringer.

Der er dog et par minuser ved at bo på Stamatia Hotel. Flere af personalet misforstod flere gange vores forespørgsler (spurgte på engelsk). Det er virkelig et minus, når det er et forholdsvis stort hotel med mange gæster. Meget af aften underholdningen var på Russisk, fordi der var mange russere i den uge vi boede der, og det gjorde at vi (engelsktalende) ikke rigtigt kunne være med i f.eks. musikquiz eller andre underholdningsaktiviteter. Det er ærgerligt! Sengene på værelserne hænger ikke sammen, det er upraktisk hvis man som par, vil sove tæt, da man ryger ned i revnen og sengene skilles. Fitness-faciliteterne er EKSTREMT ringe, og bør ikke eksistere. Der lugter af mug, og aircondition virker ikke. De muligheder der er for at træne er ikke værd at bruge. Flere af maskinerne virkede ikke optimalt dernede. De burde lukke rummet, og enten lave et helt nyt eller slet ikke have det. Ligeledes så står der i reglementet at man SKAL have lange bukser på (som mand) og at der er dresscode til aftensmaden. Dette er IKKE gældende! Folk sad i hotpants, shorts, toppe, bikini med en gennemsigtig trøje over også. Det er ikke i orden. Det er fair om dagen, men om aftenen bør de virkelig holde fast i reglerne. Det er virkelig noget der trækker ned! Jeg gider ikke kigge på bikinier og hotpants til aftensmaden! ūüėě Selvom det er et 3 stjernes hotel, er der nogle basis ting som bare BØR være i orden. Dog var der også et par plusser, som er værd at fremhæve: - All inclusive prisen er rigtig god. - De laver gode drinks - især Gin & Tonic! - De har lækre salater til både frokost og aftensmad (dog ville jeg ønske at der var flere vegetariske / veganske muligheder) - Og især flere af tjenerne her i blandt Marian og Denis, gjorde dagen god med spas og humor. Der var en anden mandlig tjener med briller, som jeg ikke kan huske navnet på. Han var også sød, og meget venlig mod os. Personalet er for det meste søde og venlige. ūüôā - Daglig rengøring af værelset, og det var ganske okay. Kun lidt små justeringer i forhold til vedligeholdelse af badeværelset. (mug / fugt mm.) I det hele taget ganske okay, og især den Cypriotiske buffet var SKØN!

 
13-05-2022

af G5754HWjessicac

Amazing hotel, staff and food. Only fault is one of the housemaids.

Cannot fault this hotel at all. Food were amazing, all staff were very friendly. Very clean hotel and will definitely return. Perfect location in Ayia napa. Would strongly recommend this hotel to people. The only fault is one of the housemaids. - Do not leave your bank card lying around in your hotel room. Me and my friend stupidly did this, as you don‚Äôt expect anything to happen (my card was actually in a draw so wasn‚Äôt even on show). We spent one of our evenings at the hotel on the phone to our bank fraud team due to both cards got requested to authorise a payment of over £400 on both cards and one of our cards actually had £20 spent on it that didn‚Äôt request an authorisation due to it being a low amount. My bank fraud team confirmed that this payment was tried to be made in Limassol which is 1 hour away from this hotel, we didn‚Äôt visit Limassol while here, the only explanation for this is that the maid must have either wrote down our details or took a photo of our card and tried to spend money on them back at their home. Other than this we had an amazing time at this hotel, we know this isn‚Äôt the hotel itself fault and it‚Äôs just one of the maids at fault. Just make sure if you do come put your valuables in a safe.

 
23-08-2021

af georgia a Larnaca, Cypern

VERY POOR HOTEL!

ő§he hotel had one small parking in front. They changed our towels one time ONLY in 4 days and it only had 1 elevator which was very small and every time we had to wait 10 minutes to go to the 4th floor . The room was nothing special and the cleaner just made the bed and left.