Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 31 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
-
Syge katte, fjernes fra spiseområdet og mad der er smidt ud til kattene fjerne. Simpelthen for ulækkert at sidde at kigge på. Måtte søge indendørs, da det var ulækkert.

Bekræftet køb : 2021-10-31


9 ud af 10

+
-
Personalet kunderservice

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
Det var bare et godt hotel :-)
-
Maden meget ensformig. All inclusive

Bekræftet køb : 2021-09-19


7 ud af 10

+
Det bedste var pool området, lokationen og værelset
-
Buffeten

Bekræftet køb : 2021-09-05


5 ud af 10

+
Fitnessrummet
-
Der stank på værelset da vi ankom af noget frygteligt dissenfektionsmiddel, det tog tid at lufte ud så vi kunne komme i seng. Værelset var generelt snusket. På billederne var kun vist flotte nyrenoverede værelser. Der er alt for mange russere. De stjæler med arme og ben. Især fra morgenmads buffet.

Bekræftet køb : 2019-10-27


7 ud af 10

+
Poolområdet
-
I bedes i jeres beskrivelse oplyse, at der er meget trafikstøj omkring hotellet. Så havde vi valgt et andet hotel.

Bekræftet køb : 2019-09-29


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-01


8 ud af 10

+
Hjælpsomhed
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


7 ud af 10

+
dejligt pool område god plads
-
nye senge

Bekræftet køb : 2019-06-23


10 ud af 10

+
Deres kæmpe store poolområde
-
Ingen russere

Bekræftet køb : 2019-06-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

474 bedømmelser
Meget godt
 
223
Godt
 
161
Middel
 
59
Mindre godt
 
18
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

03-08-2020

af pmd178 København, Danmark

Super

Har været sammen med min kone og datter på en ugers ferie på hotellet, som jeg vil vurdere til min. et 4* hotel. Der er mange faciliteter, så som en stor udendørs pool og en lækker indendørs pool, hvor vandet var behageligt køligt. Desuden var der en tennisbane og to fitnesscentre til fri afbenyttelse, samt var der både sauna, hammam og jacuzzi, der dog var lukkede pga. covid 19. Vi havde bestilt en bungalow, men da den lå på den anden side af vejen, blev vi opgraderet til en to værelses suite på hotellet. Vi havde købt all inclusive pakke og servicen var i top, dog kunne madudvalget være lidt større, men da der kun var ca. 30 turister på hotellet (pga. covid 19), giver det mening. Da vores bus til lufthavnen afgik kl. 15.10, blev vi tilbudt omkostningsfrit late check out til kl.15.00 mod normalt kl.12.00. Alt i alt et godt hotel, som fortjener mere end 3*.

 
03-11-2021

af 86michelynp Storbritannien

Fantastic holiday

After 2 years not been able to travel abroad and hesitant of all the hassle everywhere , everything went out well and choosing Nissiana as the place to stay makes our holiday more fun. Thank you all the staff especially in the dining P.S food was good with loads of choices . Staff are all attentive to your needs and all active and Elena who is helpful in the reception and upgraded our room to superior without charge, hotel was highly recommended to friends who will visit Cyprus, so accessible as well everywhere may it be to the beach for 5 min walks to Nissi beach or just few minutes by bus to the harbour like nightlife.. We will back surely.

 
01-10-2021

af joj266 Manchester, Storbritannien

Nissiana Hotel

We stayed for two weeks at the nissiana. The hotel is located 5 mins from nissy beach. If you do visit the beach bare in mind you'll need to get a sunbed early, it's a cost of 7.50€ for 2beds and 1 umbrella. The hotel itself is clean and modern, the pool area was spacious, no fighting for beds. Pool was very clean with its own lifeguard. There is a gym and sauna also. We stayed all inclusive, food was good lots of choice. A snack bar menu is also available. I'd say this hotel was mainly suited to families and those who want a chilled out stay. Aiya nappa is 20min walk away for shops/bars etc. The staff were excellent and very friendly, rooms were cleaned daily. Restaurant staff were attentive, always a clean table to eat at. I'd stay here again, it's a good place to explore local area. We hired a buggy to see more secluded beaches (turtle Bay is a most for snorkeling). Bring beach shoes as the coast line is rocky.

 
23-08-2021

af Erasmia N Limassol City, Cypern

Nice hotels but needs improvement

Nice hotel with very good location ! Although the food was average. We had a half board accommodation. Breakfast and lunch needs improvement! Our kids couldn't find anything to eat but the friendly staff was providing burger or nuggets meal for them. We stayed for four nights and the cleaning ladies were coming to our rooms for making the beds and changing the towels.

 
10-07-2021

af siminhu Budapest, Ungarn

Perfect choice for family.

We stayed seven nights in the hotel There are several points to highlight, We were staying in bungalows and the whole bungalow and restaurant and everything was so clean. Because breakfast only it was very delicious there were several choice. The surprise for me who was the availability of Wi-Fi it was usable even watching movies on it but the pool was clean and usable the beach is the best beach of Cyprus and it’s five minutes walk away. We were staying here with the family and it was an exceptional choice. We were so satisfied with the bungalow due to that it’s really a optimal choice for a family we had so much space for four of us and by having the fridge and the whole kitchen have a slot to be able to have a enjoyable seven nights. The staff are very useful even though a lot of visitors in the hotel.