Napa Mermaid Hotel & Suites

apollo mondo selected

 • • Moderne arkitektur
 • • Høj kundetilfredshed
 • • Afslappende atmosfære

Velkommen til populære Napa Mermaid Hotel & Suites! Her venter en afslappende atmosfære, moderne indretning, flotte værelser og alle tænkelige bekvemmeligheder. Hotellets restaurant tilbyder skønne måltider, og fra poolområdet kan du nyde en smuk havudsigt. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Selected-hoteller og tilbyder bl.a. gratis morgenyoga flere gange om ugen. Desuden ligger hotellet kun en kort gåtur fra en af Cyperns bedste sandstrande.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Generelt levede alt op til forventningerne på hotellet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Napa Mermaid Hotel & Suites tilbyder en rolig atmosfære og moderne indretning, alt sammen skabt af en af Cyperns førende arkitekter.

Poolområde med dejlig udsigt over Middelhavet
Hotellet har et stort poolområde med pool og separat børnepool. Solstole, parasoller og håndklæder. Bubbles poolbar byder på et udvalg af drinks, bl.a. forfriskende smoothies, friskpresset juice og iskaffe samt snacks og salater.

Restaurant og bar
På hotellet findes restaurant Flavours, som er åben til morgenmad, frokost og middag, indendørs eller udendørs med udsigt over Middelhavet. Restaurant og bar Elia taste and more byder på forfriskende drinks i løbet af dagen, og om aftenen serveres cypriotisk mad à la carte. Nyd livemusik og shows om aftenen.

Træning og velvære
Spa med indendørs pool samt gratis jacuzzi, sauna og dampbad. Spabehandlinger, neglesalon og frisør mod betaling. Gratis fitnessrum (aldersgrænse 15 år). Padelbane mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Billard mod betaling. Gode busforbindelser i nærheden af hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Dobbeltværelser, deluxe-værelser i bungalow og superior-værelser: Morgenmadsbuffet
 • Junior-suiter: Halvpension

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmad og frokost eller middag)
 • Helpension (morgenmad, frokost og middag)

Værd at vide

 • Ankomstregistrering er muligt via hotellets hjemmeside.
 • Børn er velkomne i indendørs poolen i selskab med en voksen. Børn over 12 år kan også besøge hotellets spa i selskab med en voksen.
 • 1.-4. september 2023 afholdes en padelturnering (samarbejde mellem hotellet og Mywelpad) på hotellet. Besøger du hotellet i den periode, er du velkommen til at deltage. Du kan tilmelde dig via en app, Playtomic, eller hvis der er ledige pladser, når du kommer dertil, direkte på hotellet. Mere information findes på hotellet.

Vær opmærksom på

Morgenyoga med skandinavisktalende instruktører er ikke tilgængelige i perioden 6.-30. november 2022.

Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Apollo Mondo Café
 • Fitnessrum og wifi indgår

Alle hoteller i Ayia Napa

Alion Beach

På den eksklusive Alion Beach i Ayia Napa findes alt for en afslappende ferie. Nyd den rolige atmosfære, den kølende pool, spa-behandlinger og velsmagende mad. Her er der masser af tid til restitution.

Eligonia

På hotel Eligonia bor du lige midt i Ayia Napa, og du har ikke langt til den gode sandstrand Limanaki Beach. Hotellet har et poolområde i frodige omgivelser og er populært blandt unge i højsæsonen.

Nestor

Hotel Nestor ligger centralt blot et par minutter fra en af Cyperns bedste sandstrande – Limanaki Beach. Ved poolområdet er der bekvemme solstole, og en restaurant med bar ligger lige ved siden af. Vores gæster sætter pris på hotellets gode service.

Nissiana

Nissiana er et hyggeligt mellemklassehotel med et skønt poolområde. Den populære og fine sandstrand, Nissi Beach, er bare et stenkast væk. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Grecian Bay

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.

Stamatia

Det hyggelige hotel Stamatia ligger i den mere rolige del af Ayia Napa. Her findes et dejligt poolområde, og den fine sandstrand Limanaki Beach ligger kun en kort gåtur væk.

Aktea

Aktea er et hyggeligt og familievenligt hotel beliggende ved havet mellem de dejlige strande. Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Morgenmadsbuffet indgår, og her er et dejligt poolområde og aktiviteter for såvel børn som voksne. Hotellet har en spa, hvor du kan komme helt ned i gear.

Nissi Beach

Velkommen til vores populære Hotel Nissi Beach i Ayia Napa. Her er beliggenheden på stranden, den gode service og de dejlige værelser populært blandt vores gæster. Et plus er at hotellet værner om miljøet og løbende arbejder på at minimere miljøpåvirkninger.

Grecian Sands

Fine hotel Grecian Sands har en perfekt beliggenhed lige ved den skønne sandstrand. Her er også et hyggeligt poolområde og restauranter, der laver dejlig mad med en fantastisk havudsigt til. Tilkøber du All Inclusive, har du også mulighed for at spise på Grecian Sands to søsterhoteller.

EuroNapa

Hotel EuroNapa ligger i udkanten af Ayia Napa centrum med gåafstand til stranden. På hotelområdet er der en dejlig pool med børnesektion. Hotellet har egen restaurant og der er mulighed for at tilkøbe både morgenmadsbuffet og halvpension.

Nicholas Color

Nicholas Color er et centralt beliggende hotel i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rundt om hjørnet. Stranden ligger kun få hundrede meter fra hotellet, og på hotellet er der pool, aktiviteter og underholdning. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Christofinia

Christofinia har et stort og indbydende poolområde med to pools, heraf en separat pool for familiens mindste. Der er flere restauranter og barer på hotellet, men du kan også nemt komme til centrum af Ayia Napa for et stort udvalg af restauranter og barer.

Electra Holiday Village & Water Park

Electra Holiday Village & Water Park er et perfekt All Inclusive-hotel for hele familien. Her findes et dejligt poolområde, adgang til et vandland for sjov og spas og gåafstand til centrum af Ayia Napa.

Tsokkos Paradise Village

Tsokkos Paradise Village ligger lige uden for Ayia Napa og her kan familien nyde en skøn ferie ved poolen. Udforsk gerne strandene i området, da mange af dem har fantastisk rent og klart vand. Tag en taxa ind til Ayia Napa eller tag en længere aftentur langs vejen og stop ved en restaurant, butik eller vandhul.