Napa Mermaid

  • • Høj kundetilfredshed
  • • Perfekt for dig der rejser uden børn
  • • Nær Limanaki Beach
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til et hotel der passer til dig, der søger en oplevelse udover det sædvanlige. Her venter moderne indretning af en af landets førende arkitekter. Stilen er gennemgående på hele hotelområdet – lige fra poolområdets udsigt over Middelhavet, de fantastisk indrettede værelser med alle tænkelige bekvemmeligheder til de lækre måltider på hotelrestauranterne.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser, Front Area for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mange TV-kanaler
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Napa Mermaid tilbyder en rolig atmosfære med moderne indretning skabt af en af Cyperns førende arkitekter. Hotellet er perfekt for dig, der rejser uden børn, men hotellet er ikke børnefrit. Poolområde med smuk udsigt over Middelhavet. 3 pools, separat børnepool, poolbar, solstole og parasoller. Gratis poolhåndklæder.

Restaurant med udeservering. Spa med indendørs pool (børn er velkomne i selskab med en voksen) samt gratis jacuzzi, sauna og dampbad (børn over 12 år er velkomne i selskab med en voksen). Spabehandlinger, neglesalon og frisør mod betaling. Gratis fitness (for gæster over 15 år). Billard mod betaling. Gratis tennis (udstyr kan lånes gratis). Gratis wifi. Gode busforbindelser i nærheden af hotellet. Lokaltrafik og arrangementer i baren (til kl. 24.00) der kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Dobbeltværelser, dobbeltværelser (Front Area), enkeltværelser og superior-værelser: Morgenmadsbuffet indgår. Halv- og helpension mod tillæg. Junior-suiter: Halvpension indgår. Helpension mod tillæg.

Halvpension er morgenmad og frokost eller middag. Helpension er morgenmad, frokost og middag.