Grecian Sands

 • • Lige ved sandstranden
 • • Tilkøb måltider på hotellet
 • • Hyggeligt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Grecian Sands har en perfekt beliggenhed lige ved den skønne sandstrand. Her er også et hyggeligt poolområde og restauranter, der laver dejlig mad med en fantastisk havudsigt til. Tilkøber du All Inclusive, har du også mulighed for at spise på Grecian Sands to søsterhoteller.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Generel god service og mange smilende ansigter. Var overrasket over at der var pool håndklæder til skift hver dag
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hyggeligt poolområde med solstole og parasoller. Separat børnepool. Snack-/poolbar. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

På hotellet er der fire restauranter og to barer. I Cafeteria Calypso serveres der morgenmad. Roof Burger Bar har en magisk udsigt ud over havet og tilbyder lækre hamburgere og salat. Restaurant Ithaka serverer buffet og a la carte. (pæn påklædning kræves). Grill Bar som ligger mellem stranden og poolen er åben til frokost. Her kan du få buffet og a la carte. I Ulysses Bar kan du nyde livemusik og på Sunset Deck er der loungemusik, hvor du kan sidde og nyde musikken, mens solen går ned.

Gratis wifi. Legeplads. Børneklub i hotellets regi i maj til oktober for børn mellem 4-12 år (engelsktalende personale). Underholdning og livemusik. Gratis billard og bordtennis. Gratis fitness. Spa med gratis dampbad, sauna og jacuzzi. Behandlinger mod betaling. Frisør. Reception døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

** Kan tilkøbes:**

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Café Calypso, kl. 07.00-10.00
 • Frokost, kl. 12.30-14.30 (vælg mellem at spise i buffetrestauranten, fra en menu i grillbaren eller poolbaren eller som picnic (forudbestilling kræves)
 • Middagsbuffet i restaurant Ithaka, kl. 19.00-21.45
 • Én gang pr. uge kan middagen nydes på Restaurant Burger Bar eller på nogle af søsterhotellets restauranter, Fisherman's Hut på hotel Grecian Bay, den italienske restaurant Ravioli på Grecian Park eller den japanske restaurant UMI på Grecian Park. Specifik menu findes for All Inclusive-gæster og bordreservation kræves)
 • Eftermiddagskaffe med kager og is, kl. 16.30-18.00
 • Fyldt minibar ved ankomst. Opfyldning mod betaling
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Ayia Napa

Eligonia

På hotel Eligonia bor du lige midt i Ayia Napa, og du har ikke langt til den gode sandstrand Limanaki Beach. Hotellet har et poolområde i frodige omgivelser og er populært blandt unge i højsæsonen.

Nestor

Hotel Nestor ligger centralt blot et par minutter fra en af Cyperns bedste sandstrande – Limanaki Beach. Ved poolområdet er der bekvemme solstole, og en restaurant med bar ligger lige ved siden af. Vores gæster sætter pris på hotellets gode service.

Nissiana

Nissiana er et hyggeligt hotel med et skønt poolområde i udkanten af Ayia Napa. Den populære og fine sandstrand, Nissi Beach, er bare et stenkast væk. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Grecian Bay

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.

Stamatia

Det hyggelige hotel Stamatia ligger i den mere rolige del af Ayia Napa. Her findes et dejligt poolområde, og den fine sandstrand Limanaki Beach ligger kun en kort gåtur væk.

EuroNapa

Hotel EuroNapa er beliggende i udkanten af Ayia Napas centrum, i gåafstand til Sandy Bay Beach. Lidt længere væk ligger strandene Nissi Beach og Limanaki Beach. På hotellets grund er der en dejlig pool med børneafsnit. Hotellet har egen restaurant, og det er muligt at tilkøbe morgenmadsbuffet eller halvpension.

Napa Mermaid Hotel & Suites

Velkommen til populære Napa Mermaid Hotel & Suites! Her venter en afslappende atmosfære, moderne indretning, flotte værelser og alle tænkelige bekvemmeligheder. Hotellets restaurant tilbyder skønne måltider, og fra poolområdet kan du nyde en smuk havudsigt. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Selected-hoteller og tilbyder bl.a. gratis morgenyoga flere gange om ugen. Desuden ligger hotellet kun en kort gåtur fra en af Cyperns bedste sandstrande.

Nicholas Color

Nicholas Color er et centralt beliggende hotel i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rundt om hjørnet. Stranden ligger kun få hundrede meter fra hotellet, og på hotellet er der pool, aktiviteter og underholdning. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Okeanos Beach Boutique Hotel

Okeanos Beach Boutique Hotel ligger kun få skridt fra Limanaki-stranden i Ayia Napa. Her er du tæt på alt, poolen, stranden, maden, indkøbene og havnen, hvor badebådene sejler for at udforske Cyperns krystalklare vand. Morgenmad indgår og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Olympic Lagoon Resorts

All Inclusive-hotellet Olympic Lagoon Resort er et badeparadis for hele familien, lige uden for Ayia Napa på Cypern. Hotellet byder på flere pools, et stort All Inclusive-program og gåafstand til de måske fineste badebugter på Cypern med badevand i verdensklasse. Her kan du flyde rundt i store svømmeringe, slappe af ved en mere stille pool, få noget godt at drikke eller spise, forkæle dig selv med en spa-behandling eller træne i fitnessrummet. Olympic Lagoon Resort er velegnet til hele familien!

Aktea Beach Village

Aktea Beach Village er et dejligt, familievenligt hotel beliggende ved havet mellem de fine strande. Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Morgenmadsbuffet indgår, og her er et skønt poolområde og aktiviteter for såvel børn som voksne. Hotellet har en spa, hvor du kan komme helt ned i gear.

Nissi Beach

Velkommen til vores populære Hotel Nissi Beach i Ayia Napa. Her er beliggenheden på stranden, den gode service og de dejlige værelser populært blandt vores gæster. Et plus er at hotellet værner om miljøet og løbende arbejder på at minimere miljøpåvirkninger.