Christofinia

Christofinia har et stort og indbydende poolområde med to pools, heraf en separat pool for familiens mindste. Der er flere restauranter og barer på hotellet, men du kan også nemt komme til centrum af Ayia Napa for et stort udvalg af restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser Superior for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,7 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 3,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Christofinia tilbyder et stort poolområde for hele familien, en stor pool og en separat pool til børnene. Her kan du slappe af i løbet af dagen, tage en tur i fitnessrummet, spille tennis eller udfordre familien eller nogle nye bekendtskaber til en beachvolleykamp ved poolen. Når solen kan du udforske Ayia Napa og dens omgivelser. Gå ned til Nissi Beach og tag strandpromenaden ind til Ayia Napa. På vejen kommer du forbi flere dejlige strande og har en smuk udsigt over klipper og hav.

Stort og dejligt poolområde med jacuzzi og separat børnepool. Solstole og parasoller. Der er en bar ved poolområdet, og tavernaen serverer à la carte-retter og frokostbuffet.

I hotellets buffetrestaurant Venus spiser du morgenmad, frokost og aftensmad, hvis du tilkøber halvpension eller All Inclusive. Der er to barer, hvoraf den ene kun er for voksne. Barerne er åbne fra tidlig eftermiddag til sent om aftenen.

På hotellet kan du spille beachvolley, tennis (belysning og udstyr mod betaling), billard og bordtennis. Spa med forskellige skønhedsbehandlinger, frisør, sauna og fitnessrum. Hotellets animationshold underholder et par aftener om ugen, og der spilles også livemusik. Hotellet har en børneklub med engelsktalende personale. Børneklubben byder velkommen til børn i alderen 4 til 12 år. Legeplads.

Gratis wifi overalt på hotellet. 50 meter til Nissi Beach og ca. 800 meter til Landa Beach. Den fine Sandy Bay Beach ligger 20 minutters gang fra hotellet. Centrum af Ayia Napa ligger 3,5 kilometer væk, og der er flere sandstrande undervejs. Busstoppested omkring 250 meter fra hotellet. Et stort supermarked findes ca. 200 meter fra hotellet. Hotelområde med lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads-, og frokost- eller middagsbuffet)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
  • Middagsbuffet, kl 19.00-21.00
  • Snacks i poolbaren, kl 10.30-12.30 og 15.00-18.00
  • Eftermiddagskaffe i poolbaren, kl 15.00-17.30
  • Is i poolbaren, kl 11.00-12.30 og 15.00-18.00
  • Forfriskninger, øl, vin og drikkevarer til måltiderne ad libitum i restaurant Venus og i poolbaren kl. 10.00-18.00 og i Dionysos Bar kl 18.00-23.00. Der er også en voksenbar, der serverer drinks kl 20.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Ayia Napa

Alion Beach

På eksklusive femstjernede hotel Alion Beach i Ayia Napa er der alle muligheder for en perfekt ferie: skøn pool, frodig have, spabehandlinger, dejlig mad og god service. Et meget populært hotel ved en af Cyperns bedste strande!

Eligonia

På hotel Eligonia bor du lige midt i Ayia Napa, og du har ikke langt til den gode sandstrand Limanaki Beach. Hotellet har et poolområde i frodige omgivelser og er populært blandt unge i højsæsonen.

Nestor

Hotel Nestor ligger centralt blot et par minutter fra en af Cyperns bedste sandstrande – Limanaki Beach. Ved poolområdet er der bekvemme solstole, og en restaurant med bar ligger lige ved siden af. Vores gæster sætter pris på hotellets gode service.

Nissiana

Nissiana er et hyggeligt mellemklassehotel med et skønt poolområde. Den populære og fine sandstrand, Nissi Beach, er bare et stenkast væk. Morgenmadsbuffet indgår i prisen, og det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Grecian Bay

Hotel Grecian Bay i Ayia Napa er et femstjernet luksushotel med perfekt beliggenhed på den fine sandstrand. Her findes et stort og skønt poolområde og flere restauranter at vælge blandt. For en rigtig afslappende ferie anbefaler vi et besøg i hotellets spa.

Stamatia

Det hyggelige hotel Stamatia ligger i den mere rolige del af Ayia Napa. Her findes et dejligt poolområde, og den fine sandstrand Limanaki Beach ligger kun en kort gåtur væk.

Aktea

Aktea er et hyggeligt og familievenligt hotel beliggende ved havet mellem de dejlige strande. Sandy Bay og Nissi Beach i Ayia Napa. Morgenmadsbuffet indgår, og her er et dejligt poolområde og aktiviteter for såvel børn som voksne. Hotellet har en spa, hvor du kan komme helt ned i gear.

Nissi Beach

Velkommen til vores populære Hotel Nissi Beach i Ayia Napa. Her er beliggenheden på stranden, den gode service og de dejlige værelser populært blandt vores gæster. Et plus er at hotellet værner om miljøet og løbende arbejder på at minimere miljøpåvirkninger.

Grecian Sands

Fine hotel Grecian Sands har en perfekt beliggenhed lige ved den skønne sandstrand. Her er også et hyggeligt poolområde og restauranter, der laver dejlig mad med en fantastisk havudsigt til. Tilkøber du All Inclusive, har du også mulighed for at spise på Grecian Sands to søsterhoteller.

EuroNapa

Hotel EuroNapa ligger i udkanten af Ayia Napa centrum med gåafstand til stranden. På hotelområdet er der en dejlig pool med børnesektion. Hotellet har egen restaurant og der er mulighed for at tilkøbe både morgenmadsbuffet og halvpension.

Napa Mermaid Hotel & Suites

Velkommen til populære Napa Mermaid Hotel & Suites! Her venter en afslappende atmosfære, moderne indretning, flotte værelser og alle tænkelige bekvemmeligheder. Hotellets restaurant tilbyder skønne måltider, og fra poolområdet kan du nyde en smuk havudsigt. Hotellet er blandt vores Apollo Mondo Selected-hoteller og tilbyder bl.a. gratis morgenyoga flere gange om ugen. Desuden ligger hotellet kun en kort gåtur fra en af Cyperns bedste sandstrande.

Nicholas Color

Nicholas Color er et centralt beliggende hotel i Ayia Napa med gode restauranter og shopping rundt om hjørnet. Stranden ligger kun få hundrede meter fra hotellet, og på hotellet er der pool, aktiviteter og underholdning. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive for en ekstra bekvem ferie.

Electra Holiday Village & Water Park

Electra Holiday Village & Water Park er et perfekt All Inclusive-hotel for hele familien. Her findes et dejligt poolområde, et vandland for sjov og spas og gåafstand til centrum af Ayia Napa.