Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,6 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,6 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Det hele! Alt fra at personalet var så hjælpsomme. Jeg slog min fod på turen og de var meget omsorgsfulde og ville gerne hjælpe med at få en læge ud på hotellet hvis jeg skulle få brug for det. De bedste restauranter i ayia napa var efter vores mening på vores hotel. At man fik faste liggestole fungerede perfekt! Så skulle man ikke stresse over at løbe ned for at få en plads som man skal mange andre steder. Vi havde næsten altid poolen for os selv og stranden var super lækker. Alt i alt helt perfekt, vi kommer gerne tilbage.
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
Personalet var utrolig venlige, og det var virkelig rart at man kunne reservere sine solstole til hele opholdet.
-
Ved check-in var information omkring aftensmad mangelfuld: Vi havde bestilt halvpension, og fik i første omgang kun oplyst en enkelt restaurant, men det viste sig senere at spisning der slet ikke var dækket af halvpension, det var kun buffetrestauranten. Dernæst fik vi at vide at man absolut ikke behøvede at bestille bord i buffetrestauranten, men det bord vi fik var indenfor, det ville have været dejligt at have reserveret bord udenfor, når vi nu vidste at det var det vi ville. Til sidst ankom vi i en lejet bil, men der var ikke nogen der havde nævnt at man skulle have en særlig mønt med fra receptionen for at komme ud af parkeringskælderen.

Bekræftet køb : 2021-08-15


9 ud af 10

+
Smukt, rent hotel, fantastisk belligenhed, sødt personale, ro, god mad, fin underholdning, egne solstole.
-
Værelserne kunne renoveres, MEN selvom det er af ældre dato er det meget velholdt og rent.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-01


9 ud af 10

+
Beliggenhed direkte ved stranden. Afstand til Ayia Napa centrum. Rolige omgivelser. Mulighed for reservation af liggestole. Ingen liggestole omkring poolen gav dejlig ro. Værelsets størrelse og placering (nr.115) Personalets service og imødekommenhed. At der er ubebyggede nabogrunde og god afstand til omkringliggende hoteller.
-
Hotellet burde være et “Voksenhotel”, kun gæster over 16 år. Oprydning og “forskønnelse” af oplagspladser på nabogrunden mod øst.

Bekræftet køb : 2019-08-11


9 ud af 10

+
Beliggenhed og morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2019-07-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1095 bedømmelser
Meget godt
 
897
Godt
 
149
Middel
 
33
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

23-07-2021

af 25strand Struer, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel, vi kommer helt sikkert igen. Hotellet skriver og gør sikkert en del arbejde i forbindelse med COVID-19. Desværre er 85% af gæsterne Russere, og de er fløjtende ligeglade. Jeg havde sat pris på, at man fra personalets side påpegede manglende mundbind, af spritning af hænder inden buffet. Selve hotellet emmer af god stil, meget lækker restaurant (The Deck), og hyggelige omgivelser. Poolområde er lille, og der er ingen solsenge omkring den. Det gjorde dog ikke os noget, da der er en have fyldt med solsenge og det dejligste turkisblå vand lige ud for. Værelserne er af ældre dato, dog vil jeg rose rengøringen, da man ikke kan sætte en eneste finger herpå. Det er generelt et dygtig og hårdtarbejdende personale msn møder på hotellet. Morgenmaden var ok, ikke prangende, men der var det der skulle være. Dog syntes jeg bestik til buffet burde skiftes oftere. Så ingen russere spritte fingre inden de rørte ved det. Poolbar har lækre frokostretter - store retter. Lækre cocktails på hele hotellet. Skøn musik hver eneste aften. Alt i alt et godt hotel, dog med en snert af for mange russere.

 
14-10-2020

af Tiettje Kolding, Danmark

Dejligt hotel

Virkelig et dejligt hotel. God beliggenhed lidt udenfor centrum. Dejlig stille og helt ned til vandet. Pool området er flot og de laver lækker mad. Værelserne er fine. Stor morgenmadsbuffet hvor der ikke mangler noget. Restaurante på hotellet er helt i top. Personalet er helt fantastisk. Manføler sig hjemme og vi glæder os til at komme igen.

 
23-01-2017

af Klaus Rejnhold S

Super ophold

Dejligt hotel ud til vandet. Høj kvalitet på faciliteter, herunder fuld udstyret fitness, pool og wellness. Super morgenmad. Spiste alle dage i restauranten som tilbød 4 retter for 25 euro. Svært at finde bedre i byen som stort set var lukket ned pga lavsæson

 
12-09-2021

af AD2000 Sevenoaks, Storbritannien

Great hotel and service, we had a great time

This hotel is amazing. We have had the best 10 days. LOCATION The Alion is beachfront on the best beach in Cyprus. About 10-15 mins walk into the raucous centre of Ayia Napa. Perfect for our needs. We took a taxi a couple of times to some restaurants in Protaras and we also rented a VW Golf for 3 days (through Champion, €180 and parked it at the Alion for free) to tour the island. STYLE We were there during school term so the clientele was young and old, not families with school age kids. The mix was largely Russian, lots of Swiss, a few British and a few Greeks and Cypriots, maybe others too that we didn’t notice. Everyone was very cultured and polite but not very sociable, people keep themselves to themselves. Suited us fine. All in all, the hotel was relaxed and classy. ROOMS The sea view room was super special and a must. Land view rooms are a little cheaper but the sea view is well worth it. It’s gorgeous. You get a little balcony with a table and two chairs. BREAKFAST We loved the breakfast. So much choice and high quality. Our favourite was the freshly squeezed orange juice machine and we had a few glasses of this every day! The pancakes were special too. Wonderful service on the beautiful terrace overlooking the sea. What a way to start the day - we’ll miss it! BEACH White powdery pristine sand with crystal blue sea. When the weather was still, the beach and sea were perfect. When the wind got up (for a day or two), the sea got a little wavey. We went to the Pool Bar most days for lunch - The fresh Tuna Salad at the Pool Bar was super delicious and meals there were reasonably priced. Also the Pool Bar brings drinks to your sun lounger on the beach when you press the buzzer - very good service! (Note: the sun loungers on the ACTUAL beach are run by the town and cost €2.50 per day. The hotel’s loungers are private and free and three rows back from the sea. We used the town’s on the first day and the hotel’s for the rest of our time). EVENING The Deck Restaurant was our favourite in the Ayia Napa with a gorgeous setting and superb food, wine and service. An amazing, classy restaurant and reasonably priced too. We went twice in 10 days. We also watched a couple of music acts, which were great. Special thanks to Panos at the Amethyst Bar Lambros at the Pool Bar for letting us store our Stand Up Paddleboards in the storage shed - much appreciated! George and his team at breakfast for forever remembering our morning cappuccino without us needing to ask! Vasilis at the Deck restaurant. Reception staff for their help and suggestions (we especially liked Spartiatis seafood restaurant a short taxi ride away - very special and not touristy!) Housekeeping for keeping the entire hotel spotless at all times For us the best thing about this hotel was the 5 star service all round but also the fact that it wasn’t too big or overwhelming like some of the other resorts which I think makes it stand out.

 
05-09-2021

af nikitakG3609UM

Great place to enjoy sun and sea

Many thanks to all reception staff! Friendly and polite, ready to help! Especially to Natasha - very professional approach. The breakfasts enjoyable. The cook in the beach bar - there is a way to improve. But the service in the beach bar is excellent - many thanks to Vanja! When stay in June tried massage in the Spa - Natasha and Afrodita did excellent job.