Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 10 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mad og drikke
 
9,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rent og pænt med god service. Et dejligt stille hotel for voksne. Ingen høj musik og tilpas langt fra støjende restauranter.
-

Bekræftet køb : 2022-05-22


10 ud af 10

+
Der var ro og harmoni - høj service og ingen larmende højt spansk musik :-)
-

Bekræftet køb : 2022-05-22


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-31


10 ud af 10

+
Det hele! Alt fra at personalet var så hjælpsomme. Jeg slog min fod på turen og de var meget omsorgsfulde og ville gerne hjælpe med at få en læge ud på hotellet hvis jeg skulle få brug for det. De bedste restauranter i ayia napa var efter vores mening på vores hotel. At man fik faste liggestole fungerede perfekt! Så skulle man ikke stresse over at løbe ned for at få en plads som man skal mange andre steder. Vi havde næsten altid poolen for os selv og stranden var super lækker. Alt i alt helt perfekt, vi kommer gerne tilbage.
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
Personalet var utrolig venlige, og det var virkelig rart at man kunne reservere sine solstole til hele opholdet.
-
Ved check-in var information omkring aftensmad mangelfuld: Vi havde bestilt halvpension, og fik i første omgang kun oplyst en enkelt restaurant, men det viste sig senere at spisning der slet ikke var dækket af halvpension, det var kun buffetrestauranten. Dernæst fik vi at vide at man absolut ikke behøvede at bestille bord i buffetrestauranten, men det bord vi fik var indenfor, det ville have været dejligt at have reserveret bord udenfor, når vi nu vidste at det var det vi ville. Til sidst ankom vi i en lejet bil, men der var ikke nogen der havde nævnt at man skulle have en særlig mønt med fra receptionen for at komme ud af parkeringskælderen.

Bekræftet køb : 2021-08-15


9 ud af 10

+
Smukt, rent hotel, fantastisk belligenhed, sødt personale, ro, god mad, fin underholdning, egne solstole.
-
Værelserne kunne renoveres, MEN selvom det er af ældre dato er det meget velholdt og rent.

Bekræftet køb : 2021-07-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1149 bedømmelser
Meget godt
 
945
Godt
 
153
Middel
 
34
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

23-07-2021

af 25strand Struer, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel, vi kommer helt sikkert igen. Hotellet skriver og gør sikkert en del arbejde i forbindelse med COVID-19. Desværre er 85% af gæsterne Russere, og de er fløjtende ligeglade. Jeg havde sat pris på, at man fra personalets side påpegede manglende mundbind, af spritning af hænder inden buffet. Selve hotellet emmer af god stil, meget lækker restaurant (The Deck), og hyggelige omgivelser. Poolområde er lille, og der er ingen solsenge omkring den. Det gjorde dog ikke os noget, da der er en have fyldt med solsenge og det dejligste turkisblå vand lige ud for. Værelserne er af ældre dato, dog vil jeg rose rengøringen, da man ikke kan sætte en eneste finger herpå. Det er generelt et dygtig og hårdtarbejdende personale msn møder på hotellet. Morgenmaden var ok, ikke prangende, men der var det der skulle være. Dog syntes jeg bestik til buffet burde skiftes oftere. Så ingen russere spritte fingre inden de rørte ved det. Poolbar har lækre frokostretter - store retter. Lækre cocktails på hele hotellet. Skøn musik hver eneste aften. Alt i alt et godt hotel, dog med en snert af for mange russere.

 
14-10-2020

af Tiettje Kolding, Danmark

Dejligt hotel

Virkelig et dejligt hotel. God beliggenhed lidt udenfor centrum. Dejlig stille og helt ned til vandet. Pool området er flot og de laver lækker mad. Værelserne er fine. Stor morgenmadsbuffet hvor der ikke mangler noget. Restaurante på hotellet er helt i top. Personalet er helt fantastisk. Manføler sig hjemme og vi glæder os til at komme igen.

 
23-01-2017

af Klaus Rejnhold S

Super ophold

Dejligt hotel ud til vandet. Høj kvalitet på faciliteter, herunder fuld udstyret fitness, pool og wellness. Super morgenmad. Spiste alle dage i restauranten som tilbød 4 retter for 25 euro. Svært at finde bedre i byen som stort set var lukket ned pga lavsæson

 
27-06-2022

af Alex W

Ist post covid holiday

Have not been here for 4 years, and felt that it would be a safe post covid holiday. We were not disappointed. This is still a wonderful hotel in a great location. Excellent staff all over the hotel from reception to breakfast to housekeeping, brilliant. I would return here in a heartbeat. Thanks to everyone at the Alion Beach who made us feel very welcome and safe.

 
25-06-2022

af Beatrice A

Relaxing week at Alion

It was our 4th time visiting Cyprus and our 1st time at Alion and likely not our last. The room was super comfortable and we received a free upgrade to a room with sea view - amazing views. We changed 4 accommodations in Cyprus as we like to explore and discover new places and this was absolutely best. The services of the spa and the restaurant are top notch. Stefano at the reception made our stay even more memorable:) Super nice, funny and amazing service, thank you!