Føl dig tryg ved at planlægge din rejse!

I vanskelige tider er det vigtigt at lade feriedrømmene leve videre. Selvom sommerrejsen måske føles usikker og langt væk lige nu, så kommer der en dag, forhåbentligt om ikke alt for længe, hvor vi igen kan og vil opleve verden. Derfor tilbyder vi nu alle, som booker en rejse med os fra marts 2020, mulighed for at ombooke deres rejse omkostningsfrit. Derfor kan du, hvis du ønsker, vælge en anden destination, hotel eller afrejsedato frem til 2 uger inden afrejse. 

Kontakt os!

Har du spørgsmål vedr. ombooking af rejse?
Ring til os på tlf.: 35 20 19 00

Læs mere om coronavirus og rejser her

Vilkår for fri ombooking

  • Booker du en rejse inden for vores charterprogram med afrejse i 2020 får du automatisk mulighed for at ombooke din rejse til et andet rejsemål, hotel eller anden afrejsedato.
  • Ombookingen gælder for alle rejsende på bookingen og giver dig mulighed for at ombooke rejsen 1 gang uden ekstra omkostninger frem til 2 uger før afrejse. 
  • Den nye rejse, som du booker om til, skal kunne bookes på apollorejser.dk eller via vores salgsafdeling.
  • Du kan ombooke til en ny rejse med afrejse i resten af 2020 og 2021. 
  • Hvis den nye rejse du booker om til er dyrere, skal du betale prisdifferencen. Har rejsen en lavere pris end den oprindelige rejse, tilbagebetales differencen ikke.
  • Ombookingen er gældende for vores charterpakkerejser inden for Europa, De Kanariske Øer og Egypten. (Gælder ikke grupperejser.)
  • Kampagnen gælder nye bookinger foretaget i perioden 18. marts - 31. december 2020.

Tøv ikke - book din sommerrejse i dag!

Hvad drømmer du om til sommer? Her kan du se vores sommerrejsemål! Reservér en plads i solen til sommer.

Se vores sommerrejser

Rejs væk fra kulde - se vinterens rejser

Længes du efter næste vinters rejser? Hvor skal rejsen gå hen - til noget nyt og uudforsket eller en kendt lille perle? Se rejsemålene til den kommende vinter!

Se vores vinterrejser

Apollo Mondo - Hoteller med høj kundetilfredshed

Svært ved at vælge hotel? Gå efter vores Apollo Mondo-hoteller, som er nogle af de hoteller, vi er mest stolte af hos Apollo. 

Læs mere om Apollo Mondo

Føl dig sikker med Apollos rejseforsikring

Man ved aldrig, hvad der kan ske, og derfor er det vigtigt at sikre sig mod det uventede. Find ud af hvad der indgår i Apollos rejseforsikringer - det er vigtigt.

Læs mere om rejseforsikring