LTI Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.


Værelsestyper

Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn. Standard-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,4 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sentido Neptun Beach venter en fantastisk beliggenhed i Sunny Beach lige ved siden af sandstranden på den anden side af promenaden. Ved stranden er der solstole og parasoller til at leje. Poolområde med pool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbaren serverer forfriskende drikkevarer. Poolhåndklæder mod betaling.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Hotellet har også en à la carte-restaurant, der serverer retter fra det bulgarske køkken, men også internationale retter. Der er også en poolbar og en lobbybar.

Fitness, minigolf, tennis, bordtennis, dart, aerobic og vandaerobic og aftenunderholdning indgår. Billard mod betaling. Hotellets indendørs pool, jacuzzi, sauna og dampbad er gratis. Fitness, tennis, sauna og dampbad skal bookes på forhånd. Massage, skønhedsbehandlinger, manicure og pedicure mod betaling. For børn mellem 4 og 12 år er der en børneklub med engelsktalende personale. Legeplads.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Roomservice mod betaling. Parkering på hotellet er tilgængelig mod betaling.

Fra hotellet er der gåafstand til centrum af Sunny Beach, hvor der er masser af restauranter, barer og forlystelser.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Snacks, kl. 11.00-14.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Is og eftermiddagskaffe, kl. 15.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
  • Én middag pr. ophold i à la carte-restauranten. Bordreservation er påkrævet.
  • Ubegrænset lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer i en af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.