Taxfree på ferien

Forudbestil taxfree til rejsen

Bestil dine taxfreevarer hjemmefra i ro og mag til både ud- og hjemrejsen. Varerne leveres direkte til dit flysæde – mere bekvemt bliver det ikke!

Novair er Apollos eget flyselskab, men vi samarbejder også med flere andre charterflyselskaber. Klik nedenfor og læs mere om det respektive taxfreeudbud hos vores samarbejdspartnere.

Hvis du har booket en rejsen med os og flyver med charterflyselskabet Novair, Jet Time, BRA, SAS Charter eller TUI får du et taxfreekatalog sendt til dig med posten 3 uger før afrejse. Varerne bestiller du efterfølgende via flyselskabets hjemmeside.

Aegean Airlines, Finnair og Orbest udsender ikke taxfreekataloger, men deres udbud kan ses på respektive hjemmeside. Bemærk at man kun kan købe alkohol på rejser udenfor EU og De Kanariske Øer, når du flyver med DAT.

Spar op til 70%

Masser af nyheder

Nemt og bekvemt

 

Novairs taxfreebutik åbner 35 dage inden afrejse. Her kan du bestille dine varer frem til fem hverdage før afrejse. Ombord er udbuddet begrænset, så det kan være en god ide at forudbestille.

Forudbestil taxfree hos Novair, afrejse i april Forudbestil taxfree hos Novair, afrejse fra maj


Forudbestil taxfree – se hvad der gælder for dit charterflyselskab

Novair Forudbestil taxfree
SAS Charter Forudbestil taxfree
Finnair Forudbestil taxfree
Braathens Regional Airlines  Forudbestil taxfree
Aegean Airlines Forudbestil taxfree

Thomas Cook Airlines Forudbestil taxfree
Jet Time Forudbestil taxfree
Danish Air  Forudbestil taxfree
Small Planet Airlines Forudbestil taxfree
 

På rejser indenfor EU er det ikke muligt at købe alkohol eller tobak om bord, men derimod er det tilladt at forudbestille alkohol (ikke tobak) hos de fleste flyselskaber. Apollo er ikke ansvarlig for salg om bord på flyet eller for de forudbestillinger, der foretages. Aftalen er mellem dig og flyselskabet. Kontrollér dine varer inden du bryder plomberingen og reklamér med det samme, hvis der er fejl i leveringen. Ved fejl som først opdages senere, henviser vi også direkte til flyselskabet.