Taxfree

Forudbestil taxfree til din rejse

Bestil dine taxfreevarer hjemmefra i ro og mag til både ud- og hjemrejsen. Varerne leveres direkte til dit flysæde, og de er til en bedre pris, end hvad du kan finde i lufthavnen. Se nedenstående links for at se taxfree-udbuddet for de forskellige flyselskaber og spar op til 50% på din shopping.

Spar op til 50%

Leveres direkte til flysædet

Prisvenligt og bredt sortiment

Se alle tilvalg til din rejse her

 

Flyver du med Novair? Novairs taxfreebutik åbner 35 dage inden afrejse og har et sortiment på over 1200 velkendte mærkevarer til gode priser. Ombord er udbuddet begrænset, så det kan være en god ide at forudbestille - du kan bestille dine varer frem til senest 5 hverdagen inden afrejse!

Forudbestil taxfree hos Novair


Forudbestil taxfree – se hvad der gælder for dit charterflyselskab

Hvis du har booket en rejse med os og flyver med charterflyselskabet Novair, Jet Time, BRA, SAS Charter eller TUI får du et taxfreekatalog sendt til dig med posten 3 uger før afrejse. Varerne bestiller du efterfølgende via flyselskabets hjemmeside.

Aegean Airlines, Finnair og Orbest udsender ikke taxfreekataloger, men deres udbud kan ses på respektive hjemmeside. Bemærk at man kun kan købe alkohol på rejser udenfor EU og De Kanariske Øer, når du flyver med DAT.

Novair Forudbestil taxfree
SAS Charter Forudbestil taxfree
Finnair Forudbestil taxfree
Braathens Regional Airlines  Forudbestil taxfree

Thomas Cook Airlines Forudbestil taxfree
 

På rejser indenfor EU er det ikke muligt at købe alkohol eller tobak om bord, men derimod er det tilladt at forudbestille alkohol (ikke tobak) hos de fleste flyselskaber. Apollo er ikke ansvarlig for salg om bord på flyet eller for de forudbestillinger, der foretages. Aftalen er mellem dig og flyselskabet. Kontrollér dine varer inden du bryder plomberingen og reklamér med det samme, hvis der er fejl i leveringen. Ved fejl som først opdages senere, henviser vi også direkte til flyselskabet.