En bedre ferie for alle børnefamilier!

Det skal være nemt og sjovt at rejse med børn! På vores bedste familiehoteller findes der både svømmeskole og børneklub, og på de fleste af vores hoteller for børnefamilier kan du også forudbestille klapvogn og børneseng.

På vores store sports- og familieresort Playitas og på alle voresApollo Mondo Family Resorts findes både svømmeskole og børneklub. Swim School by Apollo finder du også på vores dejlige Apollo Mondo Selected-hoteller. Her kan du læse mere om de tilvalg, du kan gøre, når du rejser med børn.

Hvordan booker jeg børneprodukter?

Tilføj det ønskede produkt som et tilvalg når du booker rejsen eller efterfølgende via Din booking. Se øvrige tilvalg

Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb

Børneklub

På alle vores Apollo Mondo Family Resorts og på sportsparadiset Playitas finder du Club Polly & Mino – Apollos egen børneklub for alle børn mellem 4 og 11 år. Her står programmet på sjove aktiviteter, men der er også mulighed for at lære en masse nyt!

Læs mere om Club Polly & Mino
Swim School by Apollo – prisvärd simskola

Svømmeskole

Lad børnene lære at svømme, når I er på ferie! Under kyndig vejledning af professionelle svømmeinstruktører fra Det Svenske Svømmeforbund og vores specialuddannede skandinavisktalende personale tilbyder vi Swim School by Apollo flere af vores hoteller.

Læs mere om svømmeskolen
Bekvämt med barnvagn och barnsäng på hotellet

Klapvogn & barneseng

For at alle vores børnefamilier skal få en så bekvem ferie som muligt, er der mulighed for at tilvælge klapvogn (sulky) og barneseng (tremme- eller rejseseng) på alle vores familiehoteller. På Apollo Mondo Selected-hotellerne har du også mulighed for at forudbestille barnestol på værelset.

Læs mere om klapvogn og barneseng