Hjælp til step 3

Hotel
Her præsenteres de forskellige hoteller og/eller lejligheder, som er mulige at booke på det rejsemål og i den periode, du har valgt. Klikker du på navnet åbnes et nyt vindue med mere detaljeret information om hotellet/lejligheden.

Klassificering
Antallet af sole viser hvilken klassificering det aktuelle hotel har. 2 sole betyder det mest enkle alternativ på rejsemålet og 6 sole betyder det bedste.

Værelsestype
Her angives hvilken eller hvilke typer af værelser, der findes tilgængelige på respektive hotel/lejlighedshotel. Ønsker du mere information om værelsestyperne, kan du klikke på hotellet navn.

Pris fra
Her vises den lavest tilgængelige pris for respektive værelsestype. Prisen, der oplyses, er den totale pris for samtlige rejsende på bookingen. Klikker du på prisen, vises detaljeinformation.

Vælg
For at vælge et alternativ og gå videre til næste step i bookingen, klikker du på "Vælg". Efter at du har klikket, vises alle bookningsbare alternativer med priser for den værelsestype og det hotel.

Vis nærliggende indkvarteringsalternativer
Klikker du på dette link, vises hotelalternativer på rejsemål, som har samme ankomstlufthavn, som dit valgte rejsemål.
OBS! Dette link vises kun, hvis nærliggende hotelalternativer på rejsemålet er tilgængelige.

Vis kun fly
Klikker du på dette link, vises vores flyalternativ til den flydestination, som hører til rejesmålet.
OBS! Dette link vides kun hvis "kun fly" alternativ er tilgængelige.

Flyinformation
Klikker du på linket, finder du information vedr. flyrejsen til rejsemålet. Du finder bl.a. information om tider, hvilket flyselskab og hvilken flytype du rejser med samt information om eventuelle mellemlandinger.

Du kan altid kontakte vores rejsekonsulenter, hvis du ønsker yderligere hjælp til at booke din rejse. Ring til os på 70 13 33 00 eller send en mail til salg@apollorejser.dk