Værelsestyper

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med væg til væg-tæppe og mørke træmøbler. Nogle med mulighed for ekstraopredninger i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler og køleskab/minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Værelserne på 4. etage har skråvægge). Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Værelser med stor balkon eller terrasse har pooludsigt. Resterende balkoner har delvis havudsigt fra siden af bygningen eller vender mod havet (bugten i Saranda), med begrænsning af palmer og strandpromenade.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Enkeltværelser

Dobbeltværelser med væg til væg-tæppe og mørke træmøbler. Tv med satellitkanaler og køleskab/minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. (Værelserne på 4. etage har skråvægge). Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon af varierende størrelse. Værelser med stor balkon har pooludsigt. Resterende balkoner har delvis havudsigt fra siden af bygningen eller vender mod havet (bugten i Saranda), med begrænsning af palmer og strandpromenade.

Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelserne består af to værelser, et med to separate senge og et med en mindre dobbeltseng. Væg til væg-tæppe. Tv med satellitkanaler og køleskab/minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon.

Antal personer: 4 personer.