Grand Hotel (Saranda)

  • • Nær stranden
  • • Tagterrasse med skøn udsigt
  • • Familie-værelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Grand Hotel er beliggende direkte på stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller for hotellets gæster. Poolområde med udsigt over havet, og i hotellets restaurant er der frisk fisk på menuen hver dag. Book et værelse med havudsigt, hvis du vil vågne til lyden af havets brusen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God beliggenhed, tæt ved vandet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 89 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Grand hotel i Saranda byder på skøn beliggenhed lige ved havet med gåafstand til centrum. Her findes et frodigt poolområde med separat børnepool. Her er ingen solstole omkring poolen, men borde, stole og parasoller. Om aftenen bliver poolområdet nemlig omdannet til en hyggelig udendørs bar. Udover denne bar er her en bar på tagterrassen med en fantastisk udsigt over Saranda samt en strandbar. Grand hotels gæster har gratis adgang til solstole og parasoller på stranden foran hotellet.

Hotellets restaurant serverer både international og lokale retter, og der er frisk fisk på menuen hver dag. Her findes også et pizzeria. Gratis deponering i receptionen. Gratis wifi på fællesområder. Lokaltrafik, der intensiverer i højsommeren. Natteliv omkring hotellet kan virke forstyrrende i nogle værelser, især i juli og august.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg (enten frokost eller middag).