Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 26 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rengøring og venligt personale, samt dejligt poolområde.
-

Bekræftet køb : 2022-08-01


10 ud af 10

+
Rengøring og service var helt i top.
-

Bekræftet køb : 2022-06-17


10 ud af 10

+
God service, utrolig venlig og mødekommende personale. Rent og pænt alle vegne.
-

Bekræftet køb : 2022-06-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

74 bedømmelser
Meget godt
 
30
Godt
 
34
Middel
 
7
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

19-06-2018

af lone518 Hirtshals, Danmark

Første besøg i Albanien

Vi har lige været på ferie en uge på Agimi hotel.Rigtig godt hotel udsigten er formidabel hvis man bestiller havudsigt.rigtig dejligt værelse med nyt lækkert badeværelse, skift af håndklæder hver dag og sengetøj hver anden. Vi havde bestilt halvpension,morgenmad var helt fin men aftensmaden var ikke noget særligt, der er ingen tilbehør til kødet ,pomfritter er halvstegte ,Deres fisk er ok hvis man er til det,men husk at bestille tilbehør med. Rengøringen af hotellet er rigtig god, så alt i alt var opholdet godt,er meget positiv overrasket over selve landet,så vi kommer gerne igen.

 
01-08-2017

af LHPedersen Nørre Alslev, Danmark

Fantastisk udsigt og beliggenhed

Dejligt værelse med nyt badeværelse. Personalet er venligt men taler meget dårligt engelsk. Diskoteksmusik fra barerne overfor er mellem kl. 21.00-24.00 så høj, at det gik ud over aftenhyggen på balkonen. Morgenmaden er god. Vi spiste aftensmad en enkelt gang på hotellet, og det var en skuffende oplevelse.

 
17-08-2015

af aSteffensen Århus, Danmark

Anmeldelse af agimi restaurant

Vi fik grillet rejer samt grillet blæksprutte. Maden var fint anrettet, men det var også det eneste, vi fik. Det var en tallerken kun med "fisken" og intet andet. Der var noget tørt brød i en bakke ved siden af. Maden trækker den op på de tre stjerner, for betjeningen var ikke særlig god! Personalet virkede meget ligeglade, og de gad næsten ikke at komme hen til vores bord. Vi sad i ti minutter, og måtte selv gå op for at bede om betjening, selvom der stod tre tjenere og så på, da vi gik ind og satte os. Vi gik lige forbi dem.

 
19-01-2022

af shotag402

Restaurant food &prices

Overall , prices are on the upper hand . Not very cheap. The food wasn’t very good , octopus undercooked etc . They brought another dish without me ordering it , and i had to pay for it because the waiter was saying that i orderd it . 😂 . Bad experience

 
26-06-2019

af BlerimElshani

The dream hotell

(JUST GOT BACK FROM SARANDA 2019-06-24). Now it's rare to come across an experience as good as Agimi. Pretty much everything was on point. You feel like a guest, and the albanian hosts treat you with alot of respect and care. I traveled there with six of my swedish friends who had previously never been to Albania before and they all had an amazing experience. The rooms are great, newly renovated bathrooms, wifi worked very well in all three rooms that we had booked. The cleaning staff did an amazing job every day. They have a beautiful newly built infinity pool, great restaurant with fresh food. There was no issue the staff were reluctant to solve. I even went down with a wine bottle we bought at a nearby store that needed a corkscrew and they sorted us out immediately. One of my friends fell, injuring her toe. When she came back to the hotel the staff treated her wound without us even asking. Worrying for her like a family member would. You could tell that they cared. Book this hotel right away if you are considering Agimi you will not regret it!