Prestige Resort

  • • Lige ved stranden
  • • Tilkøb bl.a. All Inclusive

På Prestige Resort bor du med den bedste beliggenhed lige ved den brede sandstrand med hav, palmer og planter så langt øjet rækker. Hotellets store poolområde byder på udsigt over det glitrende hav. Om aftenen kan du stille sulten med traditionel albansk Middelhavsmad efterfulgt af en god drink i hotellets loungebar ved stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Prestige Resort har en perfekt beliggenhed ved stranden på Durres Riviera. De hyggelige hotelbygninger ligger i frodige omgivelser, og du bor i pæne værelser med et luksuriøst touch. Ved det store poolområde trives både store og små med både en ferskvandspool og en saltvandpool. Der er også en separat børnepool. Mange solstole og parasoller.

Hotellets restaurant Prestige serverer albansk Middelhavsmad og tilbyder også et stort udbud af både international og albansk vin. Afslut aftenen med en dejlig drink til lyden af bølgernes brusen.

Receptionen har åben døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Ca. 150 meter til supermarked. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet), helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet) og All Inclusive kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Snackbuffet, kl. 16.30-17.30
  • Forfriskninger, øl, vin og visse lokale drikkevarer (dog ikke cocktails) ad libitum, kl. 10.30-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Durres Riviera

Germany Hotel

I udkanten af Durres ligger Germany blot et stenkast fra den skønne sandstrand, På hotellet er der en rummelig pool, og ved både pool og strand er der gratis solstole og parasoller. Her bor du i udkanten af Durres by, og der er mange restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Tilkøb All Inclusive og spis godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger direkte ved den kilometerlange sandstrand i Durres. Ved båd poolområde og strand kan du benytte gratis solstole og parasoller, og ved poolbaren kan du bestille en forfriskende drink.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Træn i fitnessrummet, deltag i flere træningspas hver dag og lad børnene more sig i Club Polly & Mino. I Mondo Café serveres lækre drikkevarer og i a la carte-restauranten serveres lækker mad med smuk udsigt over havet.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed på stranden ved Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet.

Flower Garden

Velkommen til oasen Flower Garden, der ligger kun tæt på havet. På hotellet findes pool, flere restauranter og moderne værelser.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.