Prestige Resort

 • • Lige ved stranden
 • • Tilkøb bl.a. All Inclusive

På Prestige Resort bor du med den bedste beliggenhed lige ved den brede sandstrand med hav, palmer og planter så langt øjet rækker. Hotellets store poolområde byder på udsigt over det glitrende hav. Om aftenen kan du stille sulten med traditionel albansk Middelhavsmad efterfulgt af en god drink i hotellets loungebar ved stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi var på epidamn White sendation
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Prestige Resort har en perfekt beliggenhed ved stranden på Durres Riviera. De hyggelige hotelbygninger ligger i grønne omgivelser, og du bor i komfortable værelser med et luksuriøst touch.

Ved det store poolområde trives både voksne og børn med både ferskvandspool og saltvandspool samt separat børnebassin med ferskvand. Her finder du også mange parasoller og komfortable solstole. Der er også et nybygget område med fire vandrutsjebaner for alle aldre til brug mod et ekstra gebyr. På stranden findes et VIP område med pool mod et gebyr.

Hotellets restaurant Prestige serverer albanske middelhavsretter og tilbyder også et bredt udvalg af både internationale og albanske vine. Benyt lejligheden til at prøve en lokal vin til middag! Afslut aftenen med en vidunderlig drink til lyden af bølgerne. Rooftop bar serverer drinks til vidunderlig udsigt og musik.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gratis wifi på offentlige områder. Omkring 150 meter til supermarkedet. Lokal trafik uden for hotellet. Støj fra baren på taget på hotellet kan opfattes som forstyrrende om aftenen.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
 • Snackbuffet, kl. 16.30-17.30
 • Forfriskninger, øl, vin og visse lokale drikkevarer (dog ikke cocktails) ad libitum, kl. 10.30-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Støj fra nærliggende barer kan opfattes som forstyrrende

Alle hoteller i Durres Riviera

Germany Hotel

I udkanten af Durres ligger Germany blot et stenkast fra den skønne sandstrand, På hotellet er der en rummelig pool, og ved både pool og strand er der gratis solstole og parasoller. Her bor du i udkanten af Durres by, og der er mange restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Tilkøb All Inclusive og spis godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger direkte ved den kilometerlange sandstrand i Durres. Ved båd poolområde og strand kan du benytte gratis solstole og parasoller, og ved poolbaren kan du bestille en forfriskende drink.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Træn i fitnessrummet, deltag i flere træningspas hver dag og lad børnene more sig i Club Polly & Mino. I Mondo Café serveres lækre drikkevarer og i a la carte-restauranten serveres lækker mad med smuk udsigt over havet.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed på stranden ved Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet.

Flower Garden

Flower Garden er den perfekte mulighed for dem, der ønsker et elegant og moderne hotel, kort fra havet og med mange faciliteter såsom flere pools, restauranter og god service. Tilkøb halvpension eller All Inclusive og få en kulinarisk oplevelse i Albanien.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.