Flower Garden

Velkommen til oasen Flower Garden, der ligger kun tæt på havet. På hotellet findes pool, flere restauranter og moderne værelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 12,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Der findes to hoteller på området; Flower Hotel & Spa og Flower Garden. De to hoteller deler alle faciliteter. Apollo har værelser i Flower Garden-delen på hotellet.

Poolområde, hvor poolen har en børnesektion samt solstole og parasoller. Håndklædeservice via receptionen mod depositum. Ved stranden er der et privat område for hotellets gæster, og der er findes også solstole og parasoller.

Hotellet har en buffetrestaurant og to a la carte-restauranter. Brutal by Flower tilbyder et unikt madkoncept og er en anerkendt restaurant og hotellets steak house. Flower Restaurant, der ligger ved Flower Hotel & Spa, er en Nikkei-restaurant med gourmet mad. Lobby-/poolbar og en strandbar. Livemusik ved poolområdet hver aften. I weekenderne er der fest med forskellige temaer i strandbaren.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis parkering. Tennis mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension og All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod betaling indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Snacks, kl. 17.00-17.30
  • Middagsbuffet, kl.19.00-20.30
  • Forfriskninger, øl, og vin ad libitum, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Durres Riviera

Germany Hotel

I udkanten af Durres ligger Germany blot et stenkast fra den skønne sandstrand, På hotellet er der en rummelig pool, og ved både pool og strand er der gratis solstole og parasoller. Her bor du i udkanten af Durres by, og der er mange restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Tilkøb All Inclusive og spis godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger direkte ved den kilometerlange sandstrand i Durres. Ved båd poolområde og strand kan du benytte gratis solstole og parasoller, og ved poolbaren kan du bestille en forfriskende drink.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Træn i fitnessrummet, deltag i flere træningspas hver dag og lad børnene more sig i Club Polly & Mino. I Mondo Café serveres lækre drikkevarer og i a la carte-restauranten serveres lækker mad med smuk udsigt over havet.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed på stranden ved Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet.

Prestige Resort

På Prestige Resort bor du med den bedste beliggenhed lige ved den brede sandstrand med hav, palmer og planter så langt øjet rækker. Hotellets store poolområde byder på udsigt over det glitrende hav. Om aftenen kan du stille sulten med traditionel albansk Middelhavsmad efterfulgt af en god drink i hotellets loungebar ved stranden.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.