Diamma Resort

  • • Nær den børnevenlige sandstrand
  • • Dejligt poolområde
  • • Tilkøb halv- eller helpension
Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Her spiser du godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 87 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Diamma Resort tilbyder god beliggenhed nær den lavvandede strand langs med Durres Riviera. Hotelområdet er omgivet af pinjetræer, og ved poolområdet findes pool med børnesektion. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Poolbar.

På hotellet er der à la carte-restaurant med et godt udvalg af italienske vine (ikke inkluderet i helpension). Buffetrestaurant og loungebar.

Døgnåben reception. Gratis wifi på hotelområdet. Sauna og massage mod betaling. Legeplads. Hotellet består af flere bygninger, og ved hver bygning er der mulighed for parkering, derfor begrænset trafik på hotelområdet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.

Værd at vide

Der er 0-200 meter til stranden afhængig af hvor på hotelområdet, du bor.