Diamma Resort

  • • Nær den børnevenlige sandstrand
  • • Dejligt poolområde
  • • Tilkøb måltider

Diamma Resort er et hyggeligt, børnevenligt hotel omgivet af pinjetræer. Her bor du nær den lavvandede strand. Ved det frodige poolområde findes en pool med børnesektion. Tilkøb All Inclusive og spis godt på hotellets a la carte-restaurant, der også tilbyder et bredt udbud af italienske vine.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 94 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Diamma Resort tilbyder god beliggenhed nær den lavvandede strand langs med Durres Riviera. Hotelområdet er omgivet af pinjetræer, og ved poolområdet findes pool med børnesektion. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Poolbar.

På hotellet er der à la carte-restaurant med et godt udvalg af italienske vine (ikke inkluderet i helpension). Buffetrestaurant og loungebar. Du kan også tilkøbe All Inclusive for at gøre din ferie endnu mere bekvem.

Døgnåben reception. Gratis wifi på hotelområdet. Sauna og massage mod betaling. Legeplads. Hotellet består af flere bygninger, og ved hver bygning er der mulighed for parkering, derfor begrænset trafik på hotelområdet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet), helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet) eller All Inclusive kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Snackbuffet, kl. 16.30-17.30
  • Forfriskninger, øl, vin og visse lokale drikkevarer (dog ikke cocktails) ad libitum, kl. 10.30-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Der er 0-200 meter til stranden afhængig af hvor på hotelområdet, du bor.

Alle hoteller i Durres Riviera

Royal G

På Royal G bor du med skøn beliggenhed ved stranden på Durres Riviera. Poolområdet er frodigt og byder på en smuk udsigt over havet. Hotellet er rummeligt med to restauranter og bekvemme værelser, og morgenmadsbuffet indgår under opholdet.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa lokker med afslappende dage i solen på stranden eller ved poolen. På hotellet findes også to restauranter, så det er bare om at læne sig tilbage og nyde ferien.

Amelia Mare

Velkommen til Hotel Amelia Mare, et stilfuldt og moderne hotel på stranden i Golem, lige uden for Durres i Albanien. Værelserne er rummelige og smukt indrettede, alt er nyt og friskt, og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Fafa Premium

Fafa Premium byder på et dejligt ophold med en skøn strandbeliggenhed. Opholdet er med All Inclusive og hotellet har buffetrestaurant, lobbybar og snackbar ved både poolområde og ved stranden. Poolområdet prydes af grønne palmetræer og har en sektion for børn. Alle værelser på hotellet har en skøn havudsigt.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den kilometerlange sandstrand på Durres Riviera i Albanien ligger Fafa Grand Blue Resort. Her bor hele familien godt nær både pool og sandstrand med krystalklart vand. Her kan du træne i fitness, og hotellet har to restauranter, der serverer god mad med en smuk udsigt over havet.

Epidamn White Sensation

Velkommen til den lækre Epidamn White Sensation i Golem ved Durres Riviera. Det moderne hotel har en central beliggenhed lige ved den lange, brede sandstrand, hvor der er solstole og parasoller til rådighed. Hotellet har 2 restauranter og et dejligt poolområde ud mod stranden. Du bor i moderne dobbeltværelser og morgenmad er inkluderet i prisen, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Sandy Beach

Velkommen til Sandy Beach Resort med to frodige poolområder og en perfekt beliggenhed lige ovenfor den fine sandstrand i Golem på Durres Riviera. Halvpension er inkluderet i prisen, og All Inclusive kan tilkøbes for en ekstra bekvem ferie!