Transferinformation til Dhermi

Ankomst til Dhermi:
Bustransport fra Korfu lufthavn til Korfu havn, som tager ca. 10 minutter. Bådtransport fra havnen videre til Saranda. Bådturen tager ca. 45-90 minutter afhængigt af bådtypen. Båden afventer flere Apollo-flyvninger, men forlader havnen på Korfu før midnat. Så venter en bus fra havnen i Saranda til Himara, derefter en bus til hotellerne i Dhermi. Transferen tager i alt ca. 3-3,5 timer, fra det tidspunkt, vi forlader havnen i Korfu.

Afrejse fra Dhermi:
Transfer med bus fra hotellerne i Dhermi til havnen i Saranda. Båd til Korfu, der tager ca. 45-90 minutter afhængig af bådtype. I Korfu havn venter en bus for yderligere transport direkte til lufthavnen.


Afhængig af vejr og vind eller uforudsete begivenheder såsom flyforsinkelser, kan ventetider eller overnatninger i Korfu forekomme både ved ankomst og afrejse.

Bemærk, at ved paskontrol i havnen skal attest fra begge forældre fremvises, hvis du rejser med en mindreårig.

Læs mere om hvordan du rejser til Dhermi med mindreårige.

Forudbestil transfer

Transfer bookes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler at booke en returflyvning. Derefter er returbilletten Corfu-Himara og busrejser inkluderet, så du behøver ikke at arrangere transfer efter ankomsten til Korfu.
Læs mere og book transfer her.

Dette gælder ikke, hvis du kun rejser med fly.