Rejs fra Midtjyllands Lufthavn, Karup - afbudsrejser med Apollo Rejser her

Aktuelle afbudsrejser fra Midtjyllands Lufthavn, Karup

Her finder du i juni og juli masser af spændende tilbud på afbudsrejser fra Midtjyllands Lufthavn i Karup til Kreta, vi kan tilbyde her og nu! Vi tager forbehold for ændringer, da afbudsrejserne ofte sælges hurtigt. Frapriserne i listen over afbudsrejser fra Midtjyllands Lufthavn i Karup nedenfor er billigste alternativ på det pågældende hotel. 

All Inclusive Fra Kastrup Fra Billund Fra Aalborg Fra Odense Fra Aarhus

Priserne på afbudsrejser er gældende pr. person ved booking af mindst 2 personer i lejlighed/dobbeltværelse. Ved bestilling af flybillet alene gælder prisen pr. person. For afbudsrejser med uspecificeret indkvartering gælder specielle rejsevilkår.

Bemærk: Priserne på afbudsrejserne er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Der er ofte mulighed for opkøb af værelsestype, udsigt eller lign. på afbudsrejserne. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Evt. visumgebyr og/eller indrejseskatter er ikke inkluderet i viste afbudsrejser. Afbudsrejsetilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt løbende prisopdateringer.