Indrejseformularer og COVID-19 test til dit rejsemål

Flere lande har indført krav om indrejsekontrol, og der opdateres løbende om nye krav. Det er vigtigt, at man som rejsende selv holder sig opdateret og sørger for at have en korrekt udfyldte indrejseformularer. Indrejsekontrollen skal gøre det muligt for de respektive lande at kunne foretage hurtig smittesporing af COVID-19. Hvis du allerede har booket, eller vil booke en rejse, skal du udfylde en indrejseformular inden afrejse.

I formularerne skal du bl.a. oplyse flyinformation, personlig information og adresse til hotellet. Adressen til dit hotel finder du på vores hjemmeside, under hotellet og i fanebladet 'Fakta' eller på hotellets egen hjemmeside.

OBS! Du har som rejsende selv ansvaret for at medbringe en negativ COVID-19 test i rette tid (såfremt dette kræves) og at have udfyldt indrejseformularen korrekt og i korrekt tid inden afrejse. Hvis dette ikke er gjort, kan du blive nægtet indrejse i landet, og i lufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning. Hvis dette sker, har du ikke mulighed for at få pengene refunderet på din tabte rejse. Bemærk at hvis du er blevet ombooket til et andet fly, eller hvis du selv har booket din rejse, skal du udfylde formularen endnu engang med korrekt flynummer, eller du kan opdatere den allerede udfyldte formular med ændringerne.

Indrejseformular Grækenland

Opdateret rejsevejledning fra Udenrigsministeriet: 29. oktober 2020

Udenrigsministeriet har d. 29. oktober 2020 ændret rejsevejledningen, så man nu fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Grækenland.
Har I bestilt en rejse hos Apollo Rejser til Grækenland med afrejse i 2020, vil I blive kontaktet af os med henblik på ændring til en ny rejse eller refundering af rejsens fulde pris.
For bookinger til Grækenland med afrejse i 2021 gælder almindelige betingelser.
 

Indrejseformularen skal udfyldes senest 24 timer inden afrejse for at komme ind i landet.

Senest 24 timer inden afrejse skal du have udfyldt en indrejseformular til Grækenland. Formularen kaldes en PLF (Passenger Locator Form).

 

Klik her for at udfylde indrejseformular til Grækenland 
(Hvis linket ikke virker, skal du forsøge at åbne linket i webbrowseren Google Chrome - Anvend ikke automatisk oversættelse af siden)

 

Guide til hvordan du udfylder indrejseformular til Grækenland      

Ved øvrige spørgsmål, kan man kontakte den hotline, som er er oprettet af de græske myndigheder til formålet. Telefon: +30 215 560 5151
 

 • Hvornår skal jeg udfylde indrejseformularen?

Du kan udfylde indrejseformularen så snart, du har booket en rejse til Grækenland. Gør det gerne så tidligt som muligt, da formularen SKAL udfyldes senest 24 timer inden afrejse, og dette er ikke muligt efter. Har du ikke udfyldt indrejseformularen, vil du blive nægtet adgang til flyet i Kastrup/Billund lufthavn. 
 

 • Hvad sker der efter, at jeg har udfyldt indrejseformularen? 

Når du har udfyldt indrejseformularen, modtager du en bekræftelse på mail, der er vigtig at gemme. Denne printer du enten ud eller gemmer på din telefon, da dette er dit bevis på, at du har udfyldt indrejseformularen. OBS! Det er vigtigt, at du i bekræftelsesmailen tjekker, at oplysninger er udfyldt, og at alle personer, der skal med på rejsen er indtastet. Samme dag som din afrejse finder sted, modtager du en QR-kode på mail. Denne skal downloades eller udskrives og medbringes. QR koden skal fremvises ved check-in i lufthavnen samt ved ankomst til Grækenland.

 • Må jeg skrive min medrejsende/børn ind i samme indrejseformular? 

Du skal i indrejseformularen bekræfte, at der udfyldes én PLF for din husstand/familie. Du behøver altså kun udfylde én PLF pr. husstand. Husk at alle personer skal skrives ind. Måtte en rejsedeltager, senere blive ændret til en anden, er det vigtigt at PLF'en redigeres.
 

 • Må jeg bruge samme e-mail adresse til flere indrejseformularer?

Du og din(e) medrejsende må gerne bruge den samme e-mail adresse til at modtage bekræftelserne og QR-koderne. 
 

 • Hvad skal jeg gøre med bekræftelsen?

Bekræftelsen er blot en bekræftelse på, at du har udfyldt formularen og at den er modtaget. Den er ikke garanti for, at du modtager QR-koden senere. Hvis formularen ikke er korrekt udfyldt modtager du ikke nogen QR-kode. Uden QR kode bliver man desværre afvist i lufthavnen.
 

 • Hvornår modtager jeg QR-koden? 

Din QR-kode kommer omkring midnat op til din afrejsedag. Du skal vise din mail med QR koden ved afrejse i Kastrup eller Billund lufthavn. Hvis I som familie kun har udfyldt én formular, hvor alle familiemedlemmer er registreret, modtager I en fælles QR-kode.

 

 • Jeg har ikke modtaget min QR kode, hvad gør jeg? 

Din QR-kode kommer om omkring midnat, op til din afrejsedag. Hvis du ikke har modtaget den, skal du tjekke om den er kommet i mappen med uønsket post. Du kan også finde den via et link, i den bekræftelsesmail, som du modtog da du udfyldte formularen. Den e-mail hedder "Confirmation of PLF submission to travel.gov.gr 

 

 • Hvad skal jeg vise i Kastrup/Billund lufthavn?

Når du ankommer til lufthavnen bliver du bedt om at vise, at du har udfyldt indrejseformularen. Her viser du din QR-kode.

 

 • Hvad skal jeg skrive i Point of Entry? 

I formularen skal du vælge navnet på den lufthavn i Grækenland du flyver til, som er kaldet Point of entry, se nedenfor hvad der gælder for Apollos rejsemål:


Regionen Kriti omfatter følgende rejsemål og lufthavne (point of entry):

 • Kreta​ (lufthavn/point of entry: Chania)


​Regionen Iperos omfatter følgende rejsemål og lufthavne (point of entry):

 • Parga (lufthavn/point of entry: Aktio)
 • Lefkas (lufthavn/point of entry: Aktio)
 • Sivota​ (lufthavn/point of entry: Aktio)

 

Regionen Notio Aigaio omfatter følgende rejsemål og lufthavne (point of entry):

 • Rhodos (lufthavn/point of entry: Rhodes)
 • Karpathos (lufthavn/point of entry: Karpathos)
 • Santorini (lufthavn/point of entry: Santorini)
 • Kos (lufthavn/point of entry: Kos)

 

Regionen Voreio Aigaio omfatter følgende rejsemål og lufthavne (point of entry):

 • Samos (lufthavn/point of entry: Samos)
   

Regionen Ionia & Nisia omfatter følgende rejsemål og lufthavne (point of entry):

 • Zakynthos (lufthavn/point of entry: Zakynthos)

 

Regionen Thessalia omfatter følgende rejsemål og lufthavne (point of entry):

 • Skiathos (lufthavn/point of entry: Skiathos)

 

 • Hvor kan jeg læse om reglerne i Grækenland? 

Hold dig gerne opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside for danske rejsende i Grækenland: Læs mere her. 


Test for Covid-19 ved ankomst

Grækenland

 • Fra den 22. juli tillades internationale flyvninger til alle lufthavne i Grækenland. 
 • Ved ankomst til Grækenland kan der blive foretaget stikprøvekontrol for Covid-19. Rejsende i alle aldre kan blive udtaget til stikprøvekontrol også børn.
 • Bliver du udvalgt til en Covid-19 test i en stikprøvekontrol, får du lov til at tage til dit hotel som planlagt, hvor du isolerer dig til testresultatet er klart. (Apollo er blevet informeret om, at et svar på testresultatet kan tage op til 24 timer)
 • Hvis testresultatet er positivt for Covid-19 placeres du i karantæne i 14 dage, hvilket indebærer at man placeres på et udvalgt hotel til personer der er testet positiv for Covid-19. Når der er gået 14 dage, testes man igen  for at kontrollere at smitten er forsvundet.
 • Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside. Læs mere her. For yderligere information om indrejse til Grækenland, læs om de græske myndigheders håndtering her.

Indrejseformular til Spanien

 


Spanien - Vigtigt! Du skal udfylde en indrejseformular inden afrejse for at komme ind i landet. Dette kan gøres tidligst 48 timer inden afrejse.

Efter udfyldelsen modtager du en QR-kode via mail, som du downloader til mobilen eller udskriver, så du kan medbringe den til lufthavnen. Har du ingen QR-kode, risikerer du at blive nægtet ombordstigning ved udrejsen.

I denne video kan du få mere information om hvordan du gør. 

Klik her for at udfylde indrejseformularen til Spanien

 

 • Hvornår skal jeg udfylde indrejseformularen?

Du kan udfylde indrejseformularen til Spanien 48 timer inden afrejse. Har du ikke udfyldt indrejseformularen, vil du blive nægtet adgang til flyet i Kastrup/Billund lufthavn. 
 

 • Hvad sker der efter, at jeg har udfyldt indrejseformularen? 

Når du har udfyldt indrejseformularen, modtager du en QR-kode, der er vigtig at gemme. Denne printer du enten ud eller gemmer på din telefon, da dette er dit bevis på, at du har udfyldt indrejseformularen. QR-koden fremvises ved ankomst til Spanien.
 

 • Må jeg skrive min medrejsende/børn ind i samme indrejseformular? 

ALLE rejsende skal udfylde indrejseformularen. Selvom du kan skrive en medpassager på i formularen, så SKAL der udfyldes én formular for hver person. Børn under 18 år må godt stå i samme formular som et familiemedlem.
 

 • Må jeg bruge samme e-mail adresse til flere indrejseformularer?

Du og din(e) medrejsende må gerne bruge den samme e-mail adresse til at modtage QR-koderne. 
 

 • Hvor kan jeg læse om reglerne i Spanien?

Hold dig gerne opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside for danske rejsende i Spanien: Læs mere her. 

Indrejseformular til Cypern

Opdateret rejsevejledning fra Udenrigsministeriet: 22. oktober 2020

Udenrigsministeriet har d. 22. oktober 2020 ændret rejsevejledningen, så man nu fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Cypern.
Har I bestilt en rejse hos Apollo Rejser til Cypern med afrejse i 2020, vil I blive kontaktet af os med henblik på ændring til en ny rejse eller refundering af rejsens fulde pris.
For bookinger til Cypern med afrejse i 2021 gælder almindelige betingelser.

 

 • Hvor kan jeg læse om reglerne i Cypern?

Hold dig gerne opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside for danske rejsende på Cypern: Læs mere her. 

Indrejseformular til Madeira

Opdateret rejsevejledning fra Udenrigsministeriet: 17. september 2020

Udenrigsministeriet i Danmark fraråder fra d. 17. sep. unødvendige rejser til Portugal, som nu er blevet orange. Vejledningen fra Udenrigsministeriet opdateres hver 14 dag, og i øjeblikket forventer vi ikke at dette vil berøre vores rejser til Madeira.

 

For at rejse til Madeira skal du medbringe en negativ COVID-19 test, der skal være foretaget mindre end 72 timer før afrejse og have udfyldt en indrejseformular 48-12 timer inden afrejse for at komme ind i landet. Indrejseformularen, som kaldes Madeira Safe, skal vises i lufthavnen inkl. din negative test. 

Proceduren for indrejse til Madeira er følgende:

 • Udfyld følgende formular online 48-12 timer før afrejse. Alle rejsende over 12 år skal udfylde en elektronisk formular
 • Fremvis indrejseformularen og negativt test resultat
 • Herefter kan indrejse på Madeira foregå

 

Bestil tid til COVID-19 test:
På denne side https://www.coronaprover.dk/ kan du bestille tid til at få foretaget en COVID-19 test. Bemærk at dette er dit eget ansvar.


Udfyld indrejseformular til Madeira:

Under County på siden > Stay details i indrejseformularen skriver du Funchal. Undtagen! Hvis du skal bo på hotel Galomar skal du skrive Santa Cruz som county.  

Klik her for at udfylde indrejseformularen til Madeira

Du har som rejsende selv ansvaret for at kunne medbringe en negativ COVID-19 test, der ikke er mere end 72 timer gammel, og at du har udfyldt indrejseformularen korrekt og i korrekt tid inden afrejse. Hvis dette ikke er gjort, kan du blive nægtet indrejse i landet, og i lufthavnen kan du blive nægtet ombordstigning. Hvis dette sker, har du ikke mulighed for at få pengene refunderet på din tabte rejse. Bemærk at hvis du er blevet ombooket til et andet fly, eller hvis du selv har booket din rejse, skal du udfylde formularen endnu engang med korrekt flynummer, eller du kan opdatere den allerede udfyldte formular med ændringerne.


Har du yderligere spørgsmål?

Få rejseforslag fra en rejsekonsulent Få svar på spørgsmål til en rejse

 

Du kan også ringe til os, men vi oplever for tiden længere telefonkøer end sædvanligt.

3520 1900

Ændrede åbningstider på grund af COVID-19.  
 

Mandag - fredag: 09.00 - 15.00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket