Seneste opdateringer om Corona-virussen
Vi vil kontakte alle berørte gæster med planlagt rejse til destinationer hvor rejsevejledningen er ændret af UM. Vi oplever i øjeblikket ekstra lange telefonkøer - hold dig derfor venligst opdateret her. Læs mere
: 2020-03-30
Tid: 10:52

Ferieperler vi glæder os til at besøge

Feriedrømme

Dette drømmer vores medarbejdere om!

Mange drømmer sig væk til herlige varme dage og hvor dagens største udfordring handler om hvilken solstol som lokker mest. Læs om nogle af vores medarbejderes største feriedrømme og deres hverdag under Coronavirussen.

Læs flere feriedrømme
Ægte græsk atmosfære

Ægte græsk atmosfære

På din ferie til Karpathos venter en ægte græsk atmosfære på en rolig ø med en smuk natur. Maden er god, strandene er skønne og havet er blåt og krystalklart. Prisniveauet på Karpathos er stadig relativt lavt, og livet er dejligt afslappende.

Se mere og bestil
Autentiske byer hvor familien trives

Autentiske byer hvor familien trives

Fra maleriske små byer, der tilbyder kultur og traditioner til trendy byer og langstrakte strande - Kreta har virkelig noget for enhver smag. Her har vi samlet nogle områder, der er både børnevenlige og ægte.

Læs mere og bestil
For dig der virkelig elsker Grækenland

For dig der virkelig elsker Grækenland

Hvis du leder efter det ægte Grækenland, skal du tage til Lesvos! Øen er kendt for sin ouzo og olivenolie, men også for sin mangfoldige natur med fine sandstrande, fyrreskove og olivenlunde.

Se mere og bestil

Bæredygtige rejser med Apollo


Spændende rejser til storbyer


Rejser med Apollo

Med Apollo rejser du både trygt og bekvemt til skønne rejsemål i hele verden. Hos os kan du vælge imellem et bredt udvalg af rejser, fra charterrejser og træningsrejser til storbyrejser, krydstogter og meget mere. Find gode afbudsrejser til lavpris eller book din næste rejse i god tid, og få favoritværelset med privat pool på dit favorithotel. Du kan også vælge, at skræddersy din drømmerejse ved at sætte den sammen selv med vores fleksible rejser.


Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lande kan jeg rejse til med Apollo?

Er det trygt at booke en ferie hos Apollo?

Hvilken type rejser tilbyder Apollo?