Tips og inspiration

Ugens Deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Tunesien til sommer! Book senest 10. december.

Nyhed! Skirejser til Japan, Canada eller Alperne

Elsker du puddersne? Nu kan du booke din skirejse med Apollo og vores søsterselskab Xtravel.

Håndbold VM-tilbud | 1.000,- i rabat pr. booking

Vi fejrer VM i kvindehåndbold med rabat til alle vores eftertragtede Apollo Sports-hoteller. Book senest på finaledagen den 17. december 2023.

Juleferie

Glem alt om sne og slud og stressende julehandel – kun få timer væk venter roen blandt svajende palmer og afslapning ved poolen. Book din juleferie i dag!

Nyhed! Caldera Beach 

Book din næste rejse til Caldera Beach på Kreta, det seneste skud på stammen af vores Apollo Mondo Familly-hoteller.

Bæredygtige rejser med Apollo


Rejser med Apollo

Med Apollo rejser du både trygt og bekvemt til skønne rejsemål i hele verden. Hos os kan du vælge imellem et bredt udvalg af rejser, fra charterrejser og træningsrejser til storbyrejser, krydstogter og meget mere. Find gode afbudsrejser til lavpris eller book din næste rejse i god tid, og få favoritværelset med privat pool på dit favorithotel. Du kan også vælge, at skræddersy din drømmerejse ved selv at sammensætte en fleksibel rejse.


Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lande kan jeg rejse til med Apollo?

Apollo tilbyder masser af rejser og charterrejser til mange skønne chartermål, bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Kroatien, Portugal, Egypten, Dubai, Emiraterne, Thailand, Indien og Vietnam. Med vores fleksible pakkerejser arrangerer og pakker du selv dine rejser til stort set hele verden.

Er det trygt at booke en ferie hos Apollo?

Apollo er ejet af den tyske koncern Rewe Group og er medlem af rejsegarantifonden, så bestiller du en pakkerejse med fly+hotel er du dækket af Pakkerejsegarantien og kan rejse trygt på ferie med os.

Hvilken type rejser tilbyder Apollo?

Apollo tilbyder mange spændende rejseformer, bl.a. den klassiske charterferie, storbyferiekrydstogter, aktive træningsrejser og skønne ferier med oplevelser og afslapning til sol og badeferie destinationer.