Tips og inspiration

Ugens Deal: Spanien

500,- i rabat pr. person på ferie- og storbyrejser til Spanien og De Kanariske Øer.

Læs mere og book

Påskeferie

Her ser du et udvalg af vores skønne rejser i påskeferien 2023, både udvalgt til jer der rejser som børnefamilie og jer, der rejser på påskeferie uden børn.

Se alle rejser i påskeferien

Storbyrejser til gode priser!

Find masser af storbyrejser til gode priser!

Find rejsemål

Billige rejser i maj

Find en skøn ferie i forsommeren blandt vores store udvalg af billige rejser i maj!

Læs mere og book

Billige rejser i juni

Oplev sommeren blandt gyldent skinnende sand, krystalklart vand og udsprungne blomster. Book din sommerferie i dag med afrejse i juni.

Læs mere og book

Bæredygtige rejser med Apollo


Rejser med Apollo

Med Apollo rejser du både trygt og bekvemt til skønne rejsemål i hele verden. Hos os kan du vælge imellem et bredt udvalg af rejser, fra charterrejser og træningsrejser til storbyrejser, krydstogter og meget mere. Find gode afbudsrejser til lavpris eller book din næste rejse i god tid, og få favoritværelset med privat pool på dit favorithotel. Du kan også vælge, at skræddersy din drømmerejse ved selv at sammensætte en fleksibel rejse.


Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lande kan jeg rejse til med Apollo?

Apollo tilbyder masser af rejser og charterrejser til mange skønne chartermål, bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Kroatien, Portugal, Egypten, Dubai, Emiraterne, Thailand, Indien og Vietnam. Med vores fleksible pakkerejser arrangerer og pakker du selv dine rejser til stort set hele verden.

Er det trygt at booke en ferie hos Apollo?

Apollo er ejet af den tyske koncern Rewe Group og er medlem af rejsegarantifonden, så bestiller du en pakkerejse med fly+hotel er du dækket af Pakkerejsegarantien og kan rejse trygt på ferie med os.

Hvilken type rejser tilbyder Apollo?

Apollo tilbyder mange spændende rejseformer, bl.a. den klassiske charterferie, storbyferiekrydstogter, aktive træningsrejser og skønne ferier med oplevelser og afslapning til sol og badeferie destinationer.