Tips og inspiration

Nyhed! Sharm el Sheikh

Her får du overdådige hoteller for både voksne, børn og vandhunde! Rejs direkte fra København fra den 12. oktober. All Inclusive fra 3.498,-

Gør et måltidskup på ferien!

Få et appetitligt tilbud på All Inclusive! Nu kan du tilkøbe All Inclusive fra kun 1.000,- på nogle af vores mest populære hoteller til vinter. Book inden 1. oktober!

Apollo Silver

Nyhed! Oplev Apollo Silver - rejser for dig, der er 55+ og som gerne vil nyde sol, varme og fantastiske oplevelser. Bo på vores nøje udvalgte destinationer og håndplukkede hoteller i bestemte uger for en mindeværdig og dejlig ferie.

Bæredygtige rejser med Apollo


Rejser med Apollo

Med Apollo rejser du både trygt og bekvemt til skønne rejsemål i hele verden. Hos os kan du vælge imellem et bredt udvalg af rejser, fra charterrejser og træningsrejser til storbyrejser, krydstogter og meget mere. Find gode afbudsrejser til lavpris eller book din næste rejse i god tid, og få favoritværelset med privat pool på dit favorithotel. Du kan også vælge, at skræddersy din drømmerejse ved selv at sammensætte en fleksibel rejse.


Ofte stillede spørgsmål

Hvilke lande kan jeg rejse til med Apollo?

Apollo tilbyder masser af rejser og charterrejser til mange skønne chartermål, bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Kroatien, Portugal, Egypten, Dubai, Emiraterne, Thailand, Indien og Vietnam. Med vores fleksible pakkerejser arrangerer og pakker du selv dine rejser til stort set hele verden.

Er det trygt at booke en ferie hos Apollo?

Apollo er ejet af den tyske koncern Rewe Group og er medlem af rejsegarantifonden, så bestiller du en pakkerejse med fly+hotel er du dækket af Pakkerejsegarantien og kan rejse trygt på ferie med os.

Hvilken type rejser tilbyder Apollo?

Apollo tilbyder mange spændende rejseformer, bl.a. den klassiske charterferie, storbyferiekrydstogter, aktive træningsrejser og skønne ferier med oplevelser og afslapning til sol og badeferie destinationer.