Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende i hovedbygningen og har laminat- eller parketgulv, gratis deponering samt badekåbe og tøfler. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition, som er centralt styret i de værelser, som ligger i hovedbygningen. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Brus og toilet. Balkon nogle med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i annekset i 3 etager, med deponering mod betaling samt balkon. Alle værelser har satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser, Garden Terasse

Dobbeltværelse Garden Terasse er beliggende i annekset i 2 etager. Der er gratis deponering og terrasse med direkte adgang til poolen. Alle værelser har satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet.
Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser i annekset, 2 ord. senge

Familie-værelser for 2-4 personer med 2 ordinære senge beliggende i annekset. Værelserne har to soveværelser og to badeværelser. Gratis deponering. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse med adgang til poolen.
Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser med 2 ord. senge

Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn, som ligger i annekset og er i 3 etager med to soveværelser og et badeværelse. Deponering mod betaling. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser med 4 ord. senge

Familie-værelser for 2-5 personer med 4 ordinære senge. Værelserne har et opholdsrum, to soveværelser og to badeværelse. Gratis deponering. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse med adgang til poolen.
Antal personer: 2-5 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser beliggende i annekset i 2 etager. Der er gratis deponering, satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 2 personer.

Find ferien

Pris pr. person fra 7.198 DKK

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 3/10 2015, Fra København/Kastrup