1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende i hovedbygningen og har laminat- eller parketgulv, gratis deponering samt badekåbe og tøfler. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis wifi og aircondition (centraltstyret). Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Brus og toilet. Balkon nogle med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i sidebygningen med 3 etager, med deponering mod betaling samt balkon. Alle værelser har satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser, Garden Terasse

Dobbeltværelser Garden Terasse er beliggende i annekset med 2 etager. Der er gratis deponering og terrasse med direkte adgang til poolen. Alle værelser har satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet.
Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser (2-etagers sidebygning)

Familie-værelser beliggende i den sidebygning med 2 etager. To soveværelser og to badeværelser. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse ved poolen.
Antal personer: 2-4 personer

Familie-værelser (3-etagers sidebygning)

Familie-værelser beliggende i den sidebygning med 3 etager. To soveværelser og et badeværelse. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser beliggende i annekset med 2 etager. Der er gratis deponering, satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 2 personer.