Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende i hovedbygningen og har laminat- eller parketgulv, gratis deponering samt badekåbe og tøfler. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition, som er centralt styret i de værelser, som ligger i hovedbygningen. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Brus og toilet. Balkon nogle med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i sidebygningen med 3 etager, med deponering mod betaling samt balkon. Alle værelser har satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser, Garden Terasse

Dobbeltværelser Garden Terasse er beliggende i annekset med 2 etager. Der er gratis deponering og terrasse med direkte adgang til poolen. Alle værelser har satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet.
Antal personer: 2 personer.

Familie-værelser i sidebygningen, 2 ord. senge

Familie-værelser beliggende i sidebygningen har to soveværelser og to badeværelser. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse med adgang til poolen.
Antal personer: 2-4 personer.

Familie-værelser med 2 ord. senge

Familie-værelser beliggende i sidebygningen med 3 etager har to soveværelser og et badeværelse. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelser med 4 ord. senge

Familie-værelser med opholdsrum, to soveværelser og to badeværelser. Mindre dobbeltseng og to sovesofaer med plads til én person i hver. Satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition og deponering. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon eller terrasse med adgang til poolen.
Antal personer: 4-5 personer.

Større dobbeltværelser

Større dobbeltværelser beliggende i annekset med 2 etager. Der er gratis deponering, satellit-tv med musikkanaler, telefon og hårtørrer. Gratis aircondition. Minibaren er gratis og fyldes dagligt med læskedrikke og vand. Bad og toilet. Balkon.
Antal personer: 2 personer.

Find ferien

Pris pr. person fra 5.348 DKK

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 28/8 2016, Fra København/Kastrup