Rejser til Mallorca

Valldemosa på Mallorca, Spanien.

Mallorca er:

  • • Sol-, strand-, og storbyferie
  • • Kilometerlange sandstrande
  • • Middelhavets paradis

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Bestem selv rejselængden på ferien til Mallorca. Bestil forlængede weekender og langtidsferier hvor du vil, så længe du vil. Søg pakkerejser til Mallorca med fleksibel rejselængde her » 

På Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. Uden for byerne findes et smukt og betagende landskab. Børnefamilierne foretrækker Alcudia med den lange brede sandstrand, mens dem der ønsker mere gang i den tager til Palmabugten. Mallorca har noget for enhver smag!

Udover vores charterrejser til Mallorca kan du også skræddersy din rejse til Barcelona eller Palma de Mallorca med vores pakkerejser med fleksibel rejselængde.

Fakta om Mallorca

Beregnet flyvetid fra København

Ca. 3 timer.

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 200 DKK pr. person. En øl ca. 30 DKK.

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i Palma og Ca'n Pastilla ca. 15 min., Illetas ca. 20 min., Palma Nova, Torrenova, Puerto de Sóller og Magaluf ca. 30 min. Cala d'Or, Playa de Muro og Alcudia ca. 1 time. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Alcudia og Playa de Muro har en 14 kilometer fantastisk, finkornet og lavvandet børnevenlig sandstrand, som strækker sig til Ca'n Picafort.
Palma Nova, Torrenova og Magaluf har 4 finkornede sandstrande. I Puerto de Sóller er der 2 mindre sandstrande. I Ca'n Pastilla er sandstranden lang, hvid og bred med gode muligheder for vandsport. I Cala d'Or bader man i små badebugter, som ikke er lavvandede. De fleste strande har gode vandsportsmuligheder.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 15°c
Læs mere om vejret

Populære hoteller

Azul Playa

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 2-værelses Lejlighed, 7 nætter, 25/4 2015, Fra København/Kastrup

fra 2.273 DKK

Book

Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 3/10 2015, Fra København/Kastrup

fra 5.048 DKK

Book

Es Port

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 15/8 2015, Fra København/Kastrup

fra 5.898 DKK

Book
Se alle hoteller