Udflugter, Tenerife

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Teide - Tenerifes stolthed

Tag med på vores udflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Vi begynder dagen med en bustur op gennem pinjeskove og små byer. Efter omkring 40 minutter standser vi i byen Vilaflor, hvor der er mulighed for at købe morgenmad (indgår ikke prisen). I løbet af turen passerer vi 4 forskellige klimazoner, inden vi kommer til dagens mål. Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det grønne landskab, som vi passerer på vejen op.

Hvis vejret tillader det, kan du herfra tage svævebanen endnu længere op – til 3550 meter over havets overflade. Vil du fortsætte de sidste 200 meter efter svævebanens endestation, så kræver det, at du ansøger om tilladelse på Nationalparkens hjemmeside: reservasparquesnacionales.es.

Mad og drikkevarer samt billet til svævebanen er ikke inkluderet i prisen.  Billetten koster EUR 27 for voksne, og EUR 13.50 for børn.

Teide - med Purowool (halv dag)

Tag med på vores udflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Vi starter dagen med morgenmad samt en præsentation af Purowools produkter af en skandinavisktalende guide. Herefter fortsætter vi busturen, hvor vi passerer 4 forskellige klimazoner, inden vi kommer til dagens mål. Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det grønne landskab, som vi passerer på vejen op.

Hvis vejret tillader det, kan du herfra tage svævebanen endnu længere op – til 3550 meter over havets overflade. Vil du fortsætte de sidste 200 meter efter svævebanens endestation, så kræver det, at du ansøger om tilladelse på Nationalparkens hjemmeside: reservasparquesnacionales.es.

Morgenmad er inkluderet i prisen.

Billet til svævebanen er ikke inkluderet i prisen, og koster EUR 27 for voksne, og EUR 13.50 for børn.

Udflugten gennemføres på fredage med skandinavisktalende guide.
Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Teide - Spaniens højeste punkt (Heldagsudflugt)

Afgår fra: 

Tag med på en heldagsudflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Vi begynder dagen med en bustur op gennem den frodige Orotava Valley, og tager turens første stop i byen La Orotava. Næste stop bliver ved Roques de Garcia, 2373 meter over havets overflade og her spiser vi frokost.

Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det grønne landskab, som vi passerer på vejen op. Hvis vejret tillader det, kan du herfra tage svævebanen endnu længere op – til 3550 meter over havets overflade. Vil du fortsætte de sidste 200 meter efter svævebanens endestation, så kræver det, at du ansøger om tilladelse på Nationalparkens hjemmeside: reservasparquesnacionales.es.

Mad og drikkevarer samt billet til svævebanen er ikke inkluderet i prisen.  Billetten koster EUR 27 for voksne, og EUR 13.50 for børn.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Teide - Spaniens højeste punkt (Halvdagsudflugt)

Afgår fra: 

Tag med på en halvdagsudflugt til Tenerifes stolthed - vulkanen Teide! Teide er storslået, og er med sine 3718 meter over havet Spaniens højeste punkt, og er omgivet af nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide. Nationalparken blev fredet tilbage i 1957, og har ca. 3 millioner besøgende hvert år.

Vi forlader Puerto de la Cruz, og begynder dagen med en bustur op gennem den frodige Orotava Valley. I løbet af turen passerer vi 4 forskellige klimazoner, inden vi kommer til dagens mål. Når vi når op til de 2.500 meter over havets overflade, så føles det som at lande på månen, og det fascinerende vulkanlandskab skaber en smuk kontrast til det grønne landskab, som vi passerer på vejen op.

Her har du 2 forskellige muligheder. Enten kan du vælge og bruge lidt tid på egen hånd ved Roques de Garcia, eller du kan, hvis vejret tillader det, fortsætte med svævebanen endnu længere op til 3550 meter over havets overflade. Vil du herfra fortsætte de sidste 200 meter efter svævebanens endestation, så kræver det, at du ansøger om tilladelse på Nationalparkens hjemmeside: reservasparquesnacionales.es. Roques de Garcia som du også kan vælge og besøge, er et mægtigt månelandskab med store stenblokke samt en plads med store stenfigurer, som laves af lavaen.

Mad og drikkevarer samt billet til svævebanen er ikke inkluderet i prisen.  Billetten koster EUR 27 for voksne, og EUR 13.50 for børn.
Denne udflugt kan kun bookes hos din rejseleder.

Ørundtur – det bedste af Tenerife

Lær øen med de mange kontraster bedre at kender under vores heldagsudflugt!

Vores første stop tager jer tilbage til øens første beboer Guancherne. De levede isoleret på Tenerife indtil den blev erobret i 1400 tallet. Vi gør også et stop ved de seks trappestenspyramider i Güimar på den østlige kyst. Her kommer i til at se en film om den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahls teorier om pyramider og deres placering.

Vi forsætter op nord på til de smukke grønne områder. Vi stopper i den gamle hovedstad La Laguna, som blev grundlagt for over 500 siden og tager en byvandring gennem byen. Vi besøger blandt andet det lokale marked og smager autentisk kanarisk tapas og vin på en af de små hyggelige vin bodegaer.

Frokost med drikkevare er inkluderet i prisen samt entré til pyramiderne.

Det nordlige Tenerife

Afgår fra: 

Denne udflugt tager dig til den nordlige del af Tenerife!

Vi kører med bus til den nordlige del af Tenerife, gennem regionerne Acentejo, Santas Ursula, La Matanza, El Sauzal og Tacoronte. Første stop er i smukke San Cristóbal de La Laguna som ligger i Agueredalen. Universitetsbyen er øens hovedstad for kultur og religion, og overalt er der enestående arkitektoniske seværdigheder, paladser og traditionelle huse fra 1600- og 1700-tallet. Besøg Hellige Kristus La Laguna, Plaza del Adelantado, den gamle bydel og markedet.

Vi fortsætter over bjergene mod Tenerifes nordligste del, og stopper ved Almáciga Beach for at fotografere det store Los Roques. Her er der mulighed for at spise frokost inden vi fortsætter mod fiskerbyen San Andras og Las Teresitas Beach. Dagen afsluttes med et kort stop i hovedstaden Santa Cruz de Tenerife, inden det er tid til at vende tilbage til hotellet.

Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Det vestlige Tenerife

Afgår fra: 

Tag med til den nordvestlige del af Tenerife i løbet af ferien! Vi starter dagen med et stop i den pittoreske fiskerby Puerto de Garachico. 1706 blev byen ødelagt af lava, efter et vulkanudbrud. Da lavaen senere størknede var en lille halvø skabt kaldet Garachico. Foruden havnen er her flere seværdigheder, de mest kendte er Castillo San Miguel, Iglesia Santa Ana og Iglesia de San Francisco.
Vi fortsætter gennem byerne Los Silos, Buenavista del Norte og El Palmar til vi når til Masca ved foden af Tenobjerget. Masca ligger i frodige omgivelser, og for at komme hertil kører vi ad snoede stejle veje. Næste stop er i Santiago del Teide hvor det er tid til frokost. Vi fortsætter over bjerget Erjos til den nordlige del af øen. Sidste stop bliver i Icod de los Vinos, hvor du kan besøge parken med det 3000 år gamle drageblodstræ eller besøge San Marcos Church med det store sølvkors.

Frokost, drikkevarer og entré til San Marcos Church er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Jeepsafari til La Gomera

Tag med på en fartfyldt dag til naboøen La Gomera, som har en helt fantastisk og meget speciel natur med dramatiske bjergformationer. Selv på de solrigeste dage omringes toppene af tåge som i kontrast til de skarpe bjergkonturer, giver det hele et magisk skær.

På denne udflugt bliver du hentet med jeep på hotellet, og derefter tager vi med båd over til La Gomera. Jeepturen starter med, at vi først kører gennem hovedstanden San Sebastián og stopper på en smuk udkigsplads, hvor vi hører mere om øens spændende historie. Derefter holder vi også et stop ved en banan- og avokadoplantage, hvorefter det er tid til frokost. Under frokosten får vi desuden også en opvisning af øens berømte fløjtesprog.

Efterfølgende tager vi videre op i én af Europas sidste urskove i nationalparken Garajonay. På tilbagevejen får du også lidt tid på egen hånd i byen San Sebastián, inden vi igen vender tilbage til Tenerife og vores respektive hoteller.

Frokost, drikkevarer og billet til færgen er inkluderet i prisen.

Pasoplysninger er nødvendige for, at vi kan bestille bådbilletten over til La Gomera. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Øtur på La Gomera

Afgår fra: 

Tag med på en dejlig udflugt til naboøen La Gomera, som har en helt fantastisk og meget speciel natur med dramatiske bjergformationer. Selv på de solrigeste dage omringes toppene af tåge som i kontrast til de skarpe bjergkonturer, giver det hele et magisk skær.


Du hentes på hotellet i bus og derefter tager vi med båd 1 times tid over til La Gomera. Vi starter med at køre til hovedstaden San Sebastián og stopper på en smuk udkigsplads, hvor vi hører mere om øens spændende historie. Derefter stopper vi ved en banan- og avocado plantage, hvorefter det er tid til frokost. Under frokosten får vi desuden også en opvisning af øens berømte fløjtesprog.

Efterfølgende tager vi videre op i én af Europas sidste urskove i nationalparken Garajonay, og på tilbagevejen får du også lidt tid på egen hånd i byen San Sebastián, inden vi igen vender tilbage til Tenerife og vores respektive hoteller.

Frokost, drikkevarer og billet til færgen er inkluderet i prisen.

Pasoplysninger er nødvendige for, at vi kan bestille bådbilletten over til La Gomera. 

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Teide - Middag under stjernerne

Tag med på en af Tenerifes mest populære udflugter! Vi starter turen med et stop ved La Centinela, hvor vi nyder den helt fantastiske udsigt over Tenerife. Mens vi ser den fascinerende solnedgang skåler vi i et glas boblende Cava. Herefter er det tid til en 3-retters menu inden vi når til aftens absolutte højdepunkt hvor vi skal kigge på stjerner ved Teide.

Måltid med tre retter og drikkevarer dertil er inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Teide - Middag under stjernerne

Afgår fra: 

Tag med på en af Tenerifes mest populære udflugter! Vi starter turen med et stop ved La Centinela, hvor vi nyder den helt fantastiske udsigt over Tenerife. Mens vi ser den fascinerende solnedgang skåler vi i et glas boblende Cava. Herefter er det tid til en 3-retters menu inden vi når til aftens absolutte højdepunkt hvor vi skal kigge på stjerner ved Teide.

Måltid med tre retter og drikkevarer dertil er inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Must Cat - bådudflugt (eftermiddag)

Tag med os ud på en herlig dag på havet. Vi tager med katamaranen Must Cat fra havnen i Las Galletas. Atmosfæren om bord er hjertelig, og du vil under de ca. 4,5 time kunne nyde godt med sol oppe på dækket.

Havet mellem Tenerife og La Gomera er et populært tilholdssted for grindehvaler og delfiner, som ligger og venter på os i det krystalklare vand, hvis vi er heldige. Når det bliver tid til at fylde vores energi op igen, så serveres der en kold middagsbuffet om bord.

Efter maden kan du tage en forfriskende dukkert i Atlanten fra båden – og hvis vi er heldige, får vi selskab af de nysgerrige havskildpadder. Du kan også låne snorkel og maske, og se hvad der gemmer sig under havoverfladen i det klare vand, eller du har mulighed for at lave et prøvedyk med en uddannet dykkerinstruktør (varer ca. 10 minutter).

Kold buffet samt drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkel og maske kan lånes om bord. Prøvedykket er ikke inkluderet i prisen, og koster ca. EUR 15. 

Must Cat – bådudflugt (morgen)

Tag med os ud på en herlig dag på havet. Vi tager med katamaranen Must Cat fra havnen i Las Galletas. Atmosfæren om bord er hjertelig, og du vil under de ca. 3 timer kunne nyde godt med sol oppe på dækket.

Havet mellem Tenerife og La Gomera er et populært tilholdssted for grindehvaler og delfiner, som ligger og venter på os i det krystalklare vand, hvis vi er heldige. Når det bliver tid til at fylde vores energi op igen, så serveres der en sandwich om bord.

Efter frokosten kan du tage en forfriskende dukkert i Atlanten fra båden – og hvis vi er heldige, får vi selskab af de nysgerrige havskildpadder. Du kan også låne snorkel og maske og se hvad der gemmer sig under havoverfladen i det klare vand, eller du har mulighed for at lave et prøvedyk med en uddannet dykkerinstruktør (varer ca. 10 minutter).

Sandwich samt drikkevarer er inkluderet i prisen.
Snorkel og maske kan lånes om bord. Prøvedykket er ikke inkluderet i prisen, og koster ca. EUR 15. 

Prøv snorkling og dykning

Benyt muligheden for at prøve kræfter med både snorkling og dykning her under din ferie på Tenerife! Takket være at Tenerife er en vulkanø, så er undervandslandskabet også både spændende og anderledes. Her gemmer sig flere grotter og tunneler, men også koralrev og skibsvrag som kan udforskes. Marinalivet er fantastisk og du kan møde alt fra havskildpadder, papegøjefisk, barracudaer og trompet fisk til blæksprutter.

Dagen begynder med en introduktionstime for både snorkling og dykning og som ledes af en erfaren instruktør. Derefter er det tid til en guidede snorklingstur, og om eftermiddagen er det så tid til dit prøve-dyk sammen med en erfaren dykkerinstruktør. I ca. 45 minutter kommer I sammen til at udforske det som gemmer sig under havets overflade. Efter dykket har du mulighed for, at snorkle selv resten af dagen.

Instruktør og fuldt udstyr er inkluderet i prisen. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe undervejs.

Snorkling

Det her er den perfekte udflugt for dig, som er nysgering på livet under havets overflade. Dagen begynder med en introduktionstime som naturligvis ledes af en erfaren instruktør. Derefter er det tid til, at begive sig ud på havet sammen med en guide i ca. 45 minutter. Hvis du vil så kan du låne snorklingsudstyret resten af dagen, og derefter selv fortsætte med at udforske hvad der gemmer sig under havets overflade.

Tenerife er en vulkanø hvilket gør, at undervandslandskabet er meget spændende og dramatisk med tunneller, grotter og koralrev. Desuden er marina livet stort, og der er derfor stor sandsynlighed for, at du møder en havskildpadde, trompet fisk, barracuda eller blæksprutter.

Instruktører og fuldt udstyr er inkluderet i prisen.

Frokost er ikke inkluderet i prisen, men er muligt at købe undervejs.

Snorkling og dykning - Ledsager

Er du ikke så meget for at opholde dig under havets overflade i længere tid? Så kan du i hvert fald tage med vennerne på udflugt, og alt i mens de dykker eller snorkler, så kan du bade og sole om bord på båden. Glem ikke at pakke dit kamera – det er gode minder.

Frokost er ikke inkluderet i prisen, men der er mulighed for, at købe mad på en restaurant eller i et supermarked.

Dykkerpakke - 2 dyk

En spændende udflugt for dig, som ønsker at undersøge livet under havets overflade nær Tenerife! I løbet af dagen får du 2 dyk på forskellige steder og med mulighed for både, at udforske rev og vrag. Sigtbarheden ligger på mellem 20 – 30 meter, og du kan blandt andet møde havskildpadder, papegøjefisk, barracudaer, trompet fisk og blæksprutter på din tur.

Dykkerinstruktør er inkluderet i prisen. Dykkerudstyr er ikke inkluderet i prisen, men kan lejes via Apollo. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe undervejs.

Dykkerpakke - 6 dyk

Det her er perfekt for dig, som ønsker at opleve hvad havet omkring Tenerife har at byde på under overfalden - 6 dyk fordelt på 3 dage.

Takket være vulkanen Teide er undervandslandskabet både spændende og anderledes. Her gemmer sig flere grotter og tunneler, men også koralrev og skibsvrag som kan udforskes. Marinalivet er fantastisk og du kan møde alt fra havskildpadder, papegøjefisk, barracudaer og trompet fisk til blæksprutter. Desuden er sigtbarheden under vandet utrolig god - du vil være i stand til at se op til 30 meter.

Dykkerinstruktør er inkluderet i prisen. Dykkerudstyr er ikke inkluderet i prisen, men kan lejes via Apollo. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe undervejs.

Dykkerpakke - 10 dyk

Det her er perfekt for dig som vil opdage hvad der gemmer sig under havets overflade omkring Tenerife - 10 dyk fordelt på 5 dage.

Takket være vulkanen Teide er undervandslandskabet både spændende og anderledes. Her gemmer sig flere grotter og tunneler, men også koralrev og skibsvrag som kan udforskes.  Marinalivet er fantastisk og du kan møde alt fra havskildpadder, papegøjefisk, barracudaer og trompet fisk til blæksprutter. Desuden er sigtbarheden under vandet utrolig god - du vil være i stand til at se op til 30 meter.

Dykkerinstruktør er inkluderet i prisen. Dykkerudstyr er ikke inkluderet i prisen, men kan lejes via Apollo. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe undervejs.

Scuba Diving – PADI certifikat (2 dage)

Vil du tage et PADI certifikat i løbet af din ferie? Så er dette 2-dages kursus perfekt for dig! 

Kurset kombinerer teorilektioner med praktiske øvelser i vandet og efterfølges af to dyk i havet. Dykkercertifikatet giver dig mulighed for, at dykke ned til en dybde på 12 meter i hele verden. Certifikatet er ikke tidsbegrænset, og du kan udvide det til PADI Open Water Diver, når du vil.

Dykkerinstruktør, PADI certificeringsafgift og fuldt dykkerudstyr er inkluderet i prisen. Undervisningsbog kan lånes ved dykkercenteret.

Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe undervejs.

PADI Open Water Diver certifikat (3-4 dage)

Vil du tage et PADI dykkercertifikat på 3-4 dage? Så har du en unik mulighed for, at gøre dette under din ferie på Tenerife. 

Kurset kombinerer teorilektioner med praktiske øvelser i vandet og efterfølges af to dyk i havet. Dykkercertifikatet giver dig mulighed for, at dykke ned til en dybde på 18 meter i hele verden. Certifikatet er ikke tidsbegrænset, og du kan udvide det til PADI Advanced Open Water Diver, når du vil.

Dykkerinstruktør, PADI certificeringsafgift og fuldt dykkerudstyr er inkluderet i prisen. Undervisningsbog kan lånes ved dykkercenteret.

Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe undervejs.

PADI Advanced dykkerkursus (2 dage)

Har du allerede et PADI Open Water Diver certifikat, og vil du dykke endnu dybere? Så bør du reserverer to dage i løbet af din ferie på Tenerife, og tage et PADI Advanced Open Water certifikat! Dykkerkurset begynder med en teoritime, og derefter følger 5 dyk med instruktør på åbent vand. Dykkercertifikatet giver dig mulighed for, at dykke ned til en dybde på 30 meter i hele verden. Certifikatet er ikke tidsbegrænset.

I kurset er der inkluderet:
De obligatoriske dyk som er dybdedyk og navigeringsdyk.

Derefter vælger du selv tre yderligere dyk, som for eksempel fotografidyk, nattedyk, dyk med undervandsscooter, vragdyk og peak performance buoyancy.

Dykkerinstruktør, PADI certificeringsafgift samt vægte og tanke er inkluderet i prisen. Undervisningsbog kan lånes ved dykkercenteret. Dykkerudstyr er ikke inkluderet i prisen, men kan lejes via Apollo. Frokost er ikke inkluderet i prisen, men det er muligt at købe undervejs.

Leje af dykkerudstyr - heldag

Dykkerudstyr for dig som allerede har et dykkercertifikat og har booket en af følgende:

Dykkerpakke – 2 dyk
Dykkerpakke – 6 dyk
Dykkerpakke – 10 dyk
PADI Avancerad dykkerkursus (2 dage)

Komplet dykkerudstyr med maske, snorkel, våddragt, BCD og dykkerregulator.

Cykeltur på Tenerife

Dette er en herlig udflugt der kombinerer motion med Tenerifes fantastiske natur på en lidt anderledes måde– nemlig på cykel. Vælg mellem to forskellige ture, hvor du sammen med en guide og en lille gruppe cykler til nogle af de smukkeste og svært fremkommelige steder på Tenerife.


Los Gigantes:
Vi cykler mellem Chio og Las Manchas, gennem det mægtige vulkanlandskab hvor lava har skabt naturfænomener. Her kan det være svært fremkommeligt. men på cykel er det lettere.
Cykelturen er på forespørgsel og kan bookes alle dage og er ca. 60 kilometer, hvilket tager fra 3-6 timer.

Ruigomes: Vi cykler mellem Chio og Ruigomes, et stykke oppe i vulkanlandskabet hvor temperaturen er sval og behagelig. Vi passerer hyggelige vingårde som ligger i frodige omgivelser med mandel- og figentræer.
Cykelturen er på forespørgsel og kan bookes alle dage. Cykelturen er ca. 88 kilometer, hvilket tager fra 3-6 timer.

Transfer, cykel og sandwich er inkluderet i prisen. Øvrigt cykeludstyr er ikke inkluderet i prisen.

Turen er med skandinavisktalende, engelsktalende eller spansktalende guide. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Submarine - Safari under overfladen

Tag med os ud og oplev verden under overfladen på en smuk og enkel måde med ubåden Submarine. Under den ca. 45 minutters lange tur kommer du til, at få en mildest talt anderledes ferieoplevelse – som du sent vil glemme.

Om bord på den klimatiserede ubåd vil vi komme ned på ca. 30 meter under overfladen, og få chancen for, at opleve fiskenes hemmelige verden. Her vil vi blandt andet se stingrokker, farveglade fisk & andre fantastiske dyr, som lever under vand overfladen. Tag med på et eventyr under havet!

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Submarine - Safari under overfladen

Afgår fra: 

Tag med os ud og oplev verden under overfladen på en smuk og enkel måde med ubåden Submarine. Under den ca. 45 minutters lange tur kommer du til, at få en mildest talt anderledes ferieoplevelse – som du sent vil glemme.

Om bord på den klimatiserede ubåd vil vi komme ned på ca. 30 meter under overfladen, og få chancen for, at opleve fiskenes hemmelige verden. Her vil vi blandt andet se stingrokker, farveglade fisk & andre fantastiske dyr, som lever under vand overfladen. Tag med på et eventyr under havet!

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Vandring i Mascadalen

Tag med på en skøn vandretur gennem den smukke Mascadal hvor vi skal nyde den fantastiske natur på Tenerife på nært hold. Vandringen tager ca. 4 timer og afsluttes nede ved havet. Herfra fortsætter vi med båd og betragter denne dramatiske ø fra vandsiden.

En sandwich, frugt og vand samt en sodavand på båden er inkluderet i prisen.

Sværhedsgraden er ganske svær. Det er muligt at låne vandringstave, vandresko og rygsæk, hvis du ikke har dit eget. Aldersgrænsen er 8 år.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Carmen Mota Show – Antologia

Benyt muligheden for at se Tenerifes mest spektakulære og berømte musical – Antologia! Opera, dans og flamenco er en herlig blanding i deres storslåede numre. Der findes forskellige sektioner og prisklasser, som du vælger, når du booker billetten på rejsemålet.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Transporten er inkluderet i prisen, og der tilbydes ikke transport til musicalen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet. 

Bådtur med Shogun

Afgår fra: 

Tag med en tur til havs på båden Shogun! Vi sejler af sted fra havnen i Colon, og forbi de storslående Los Gigantes klipper. Når det bliver tid til lidt sol og bad, så ligger vi til i en lille hyggelig bugt hvor vi desuden også vil spise frokost. Hvis vi er heldige, så ser vi både delfiner og grindehvaler på turen tilbage til havnen.

Frokost og valgfri drikkevare er inkluderet i prisen.

Siam Park - Et vandeventyr for hele familien

I Europas største vandland Siam Park, der er beliggende i Adeje, kommer alle der elsker vand til at stor trives! Tag familien og vennerne med og tilbring en hel dag blandt flere pools, vandrutsjebaner og andre sjove vandattraktioner. Du kan også nyde den lange sandstrand, eller kaste dig ud i bølgerne fra Europas største bølgemaskine. Når det bliver tid til at fylde energien op igen, så er der både restauranter og cafeer inde i parken.

Mad, drikkevarer og transport er ikke inkluderet i prisen. Vandparken er åben sommertid: 10.00-18.00 og vintertid: 10.00-17.00.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Siam Park - Et vandeventyr for hele familien

Afgår fra: 

I Europas største vandland Siam Park, der er beliggende i Adeje, kommer alle der elsker vand til at stor trives! Tag familien og vennerne med og tilbring en hel dag blandt flere pools, vandrutsjebaner og andre sjove vandattraktioner. Du kan også nyde den lange sandstrand, eller kaste dig ud i bølgerne fra Europas største bølgemaskine. Når det bliver tid til at fylde energien op igen, så er der både restauranter og cafeer inde i parken.

Mad, drikkevarer og transport er ikke inkluderet i prisen. Vandparken er åben sommertid: 10.00-18.00 og vintertid: 10.00-17.00.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.