Udflugter, Saigon

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Byrundtur i Saigon og Cu Chi tunnellerne

Afgår fra: 

Vietnam har en lang, stolt og til tider blodig historie. Forskellige erobrere har gennem årene sat sit præg i arkitekturen, kulturen og historien. På denne udflugt starter vi med at se på sporene fra den franske kolonisering, som varede i 96 år. Franskmændene har efterladt sig imponerende bygninger som f.eks det gamle posthus samt katedralen Notre Dame.

Herefter fortsætter vi til præsidentpaladset, som har en afgørende rolle i Vietnams historie. Det var her, hvor kampvognene kørte igennem porten den 30. april 1975, for at markere at krigen mellem Nord- og Sydvietnam var slut. En blodig krig, hvor amerikanerne deltog på Sydvietnams side.

Herefter fortsætter vi til Cu Chi tunnelsystemet, som spillede en afgørende rolle under krigen. Tunelsystemet er 240 km langt, og blev anvendt af oprørerne under krigen mod franskmændene og senere amerikanerne.

Mad er inkluderet i prisen og drikkevarer kan tilkøbes mod gebyr.

En dag i Mekong delta

Afgår fra: 

Tag med på denne udflugt, og kom helt tæt ind på livet i Mekong-deltaet. Vi starter med et besøg i Ben Trey-provinsen, hvor i vil opleve det liv som de lokale vietnamesere lever. Her kommer der ikke mange turister, så besøget er værdsat af de lokale. Mange af dem er dygtige håndværkere, og vi får mulighed for at besøge dem i deres værksteder. Herefter tager vi ud i landdistriktet hvor en utrolig smuk og frodig natur møder os. På vejen til plantagen, hvor vi skal vandre og lærer mere om hvad der dyrkes i området, ser vi også små lokale butikker.

Mad er inkluderet i prisen og drikkevarer kan tilkøbes mod et ekstra gebyr.

Saigons Operahus inklusiv middag

Afgår fra: 

Saigons berømte operahus blev bygget i 1898, og er bestemt et besøg værd. Her inviteres vi til en kulturel aften fyldt med musik, sang og dans. Til forestillingerne oplever man en flot lysopsætning, og der inddrags mere end tyve forskellige traditionelle vietnamesiske instrumenter. I forestillingerne er der fokus på hverdagslivet i både nutiden og datiden. Efter forestillingen er slut sætter vi os til bords, og nyder et måltid fra det vietnamesiske køkken, før aftenen slutter.

Middagen er inkluderet i prisen og drikkevarer kan tilkøbes for et ekstra gebyr.

Transporten til operahuset er ikke inkluderet i prisen, da operahuset er beliggende i gåafstand fra alle vores hoteller i Saigon.