Udflugter, Phan Thiet

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Den hvilende Buddha - Taku Mountain

Afgår fra: 

Udflugten starter med at vi kører til Taku Mountain-pagoden, som tager omkring en time.

Vi tager svævebanen op til toppen af Taku-bjerget. Fra svævebanen til bjergets top nyder vi de frodige omgivelser inden vi går via trapper op til pagoden og Vietnams største liggende Buddha. Fra toppen er der en fantastisk udsigt ud over det omkringliggende landskab og rig mulighed for at tage fantastiske billeder. På vejen hjem stopper vi ved et sted, hvor de dyrker de populære dragefrugter.

En flaske vand er inkluderet i prisen. Frokost og øvrige drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Lokale fiskere, Fairy stream og sanddynerne

Afgår fra: 

Tag med på vores eftermiddagsudflugt, som begynder med et besøg på Mui Ne Wharf. Her ligger hundredvis af fiskerbåde til kaj, med deres fangst fra en dag på havet. Desuden vil vi opleve, hvordan de vietnamesiske fiskere bor. Efter et besøg på kajen vader vi igennem Fairy Stream for at besøge et smukt vandfald. På turen dertil er vi omgivet af smukke lyse klitter, og der er masser af muligheder for at tage vidunderlige billeder, mens solen går ned.

Én flaske vand er inkluderet i prisen. Mad og øvrige drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Byrundtur i Phan Thiet

Afgår fra: 

Phan Thiet er en kystby med skøn atmosfære og her skal vi se nærmere på nogle af byens seværdigheder. Vi starter dagen på det travle lokale fiskemarked Con Cha. Herefter tager vi busssen videre til fiske-templet Thuy Tu, hvor Vietnams berømte hvalskelet er udstillet.

Vi besøger Ho Chi Minh-museet, Duc Thanh-skolen og den ældste kinesiske pagoda i provinsen. Herefter vil der være tid til shopping på det spændende Phan Thiet-marked. På vejen hjem stopper vi ved det antikke tempel Poshanu.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

De varme kilder Binh Chau

Afgår fra: 

Tag med på denne udflugt og oplev de smukke varme kilder Binh Chau.

Efter to timers bustur, ankommer vi til de varme kilder Binh Chau. Her finder du et stort mudderbad med omkringliggende pools.

Du kan nyde en dukkert i de opvarmede pools, som er naturligt opvarmet af naturens kræfter. Efter sigende skulle vandet være særlig godt og plejende for leddene og huden. Hvis du ikke har lyst til at dyppe hele kroppen, kan vi anbefale et fodbad i stedet for.

For et ekstra gebyr er der mulighed for at mudderbade mm.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på stedet med de varme kilder.