Udflugter, Krabi

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Bådtur til Hong Island

Afgår fra: 

Tag med på en skøn tur med longtailboat udenfor Ao Nangs kyst. Vi sejler på havet og nyder det fantastiske landskab, som Krabis skærgård fremviser. På Hong Island tager vi en kølig dukkert i det turkisblå vand, og de som er ivrige efter at snorkle, har god mulighed for at udforske livet under havets overflade.

Vi besøger også Paradise Beach, hvor der er rig mulighed for solbadning og snorkling. Personalet serverer en dejlig thailandsk frokost på Pak Bia-stranden, og vil gøre deres bedste for at forkæle dig hele dagen. Din opgave vil kun være, at nyde paradiset som meget som muligt!

Frokost, drikkevarer, éntre til nationalparken og snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 473 DKK
Børn (2-11 år): 237 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Søndag, Tirsdag
Book

Phang Ngas skærgård

Afgår fra: 

Tag med til den thailandske skærgård i Phang Nga-provinsen! Vi tager til Naka Cave, som ligger i mangroveskoven. Derefter padler vi i kajak, hvor vi udforsker den mystiske mangroveskov runt om Lod Nai Cave. Når vi kommer til lands igen, besøger vi den muslimske fiskerby Panyee, som er bygget på pæle i vandet. Frokosten spiser vi på en restaurant på Koh Yao. På vejen tilbage vil der være tid til afslapning, bad og sol på en strand.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt entré til James Bond Island nationalpark er inkluderet i prisen. Hjelm og lommelygte kan lånes, når vi besøger grotterne.

Bad og snorkling på Phi Phi øerne

Afgår fra: 

Kom med på en fantastisk dag med speedbåd, hvor vi besøger de smukke Phi Phi øer med endnu smukkere strande. Og vi vil gøre flere bådstop, hvor vi udforsker den fantastiske verden under havets klare overflade.

Første stop er på Ao Nui Beach, som er rigtig god til snorkling. Derefter tager vi til den største, og mest kendte, ø Phi Phi Don. Her er der tid til sol, bad og endnu mere snorkling. Der er også souvenirbutikker, cafeer og restauranter, som du kan udforske på egen hånd! Inden vi tager videre, spiser vi frokost på Bamboo Island.

På vej til den mindre ø, Phi Phi Leh, kommer vi forbi Monkey Beach. På Phi Phi Leh svømmer vi i den turkise lagune Pileh Cove. Vi tager også til Viking Cave, som er en grotte med malerier af gamle vikingeskibe. Vi slutter udflugten af med et besøg på Maya Bay Beach, som er kendt fra filmen med Leonardo DiCaprio, The Beach.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt entré til Maya Bay Beach nationalpark er inkluderet i prisen. På båden kan der lånes snorkeludstyr (maske, finner og snorkel).

Besøg Krabis smukke laguner og Tigertemplet

Afgår fra: 

På denne vidunderlige og naturskønne dag har du mulighed for at opleve nogle af Krabis mest populære udflugtsmål.

Vi starter dagen med at besøge de naturskabte jacuzzier, som er beliggende ca. en times bustur fra Ao Nang. De varme kilder har en perfekt temperatur og indbyder til en dejlig svømmetur! Herefter fortsætter vi til regnskoven Kao Prak Bang Kram National Park, hvor der også er mulighed for at svømme i de smaragdgrønne pools.

Efter at have besøgt nationalparken nyder vi en thailandsk frokost, før vi fortsætter til Wat Tham Sua - også kaldt Tigertemplet. Fra toppen er der en fantastisk udsigt, som er alle de 1237 trin derop værd. Desuden er der mulighed for at vandre rundt blandt templerne og opleve munkenes dagligdag.

Frokost, vand og entré er inkluderet i prisen.

Bådudflugt til Phi Phi

Afgår fra: 

Tag med på denne populære udflugt for hele familien!

Vi sejler med den traditionelle indonesiske sejlbåd til de imponerende Phi Phi-øer. Øerne består af kæmpe kalkstensklipper, der tårner op af vandet, strandene er kridhvide og vandet krystalklart og fuld af farverige fisk - her er det perfekt at snorkle. Vi stopper desuden ved Maya Bay, som er stranden der blev verdensberømt efter filmen "The Beach" med Leonardo DiCaprio.

Vores sidste stop på udflugten er på Bamboo Island, som er en smuk ø med en stor og flot sandstrand med gode muligheder for snorkling. På sejlturen hjem serveres der en cocktail og pindemadder, mens vi nyder den smukke solnedgang.

Frokost, drikkevarer, entré til nationalparken og snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 738 DKK
Børn (2-11 år): 341 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Mandag
Book

Kajakeventyr i mangroveskoven

Afgår fra: 

På denne udflugt skal vi udforske den smukke mangroveskov med kajakker. Vi begynder med i den lille fiskerby Bor Thor som ligger ca. 40 kilometer nord for Krabi, gennem regnskov, gummitræ- og palmeolieplantager. Vel fremme får vi en kajak introduktion på engelsk, inden det er er tid til at padle.

Kajakkerne er den bedste måde at opleve mangrove skoven på. Vi skal udforske  en havgrotte og en lagune, som ligger i regnskoven. Derefter padler vi tilbage til Bor Thor og spiser frokost. Efter frokost padler vi videre til Phee Hua Toe Cave, som er en gammel grotte med vægmalinger. På vejen tilbage til hotellet stopper vi for en badetur i bækken Phu Thara.

Frokost og drikkevarer samt adgang er inkluderet i prisen. Vandtæt taske kan lånes under kajakturen.

Opdag Ao Nangs paradisstrande

Afgår fra: 

På denne afslappende udflugt får du mulighed for at opleve Ao Nangs fantastiske strande! Vi sejler med longtailbåd til nogle af vores favoritspots, og flere af stederne hopper vi i vandet og oplever den fantastiske verden under havoverfladen.

Vi går også i land på Poda Island, Chicken Island og Tup Island - alle har en fantastisk natur, kridhvide strande og turkisblåt vand. Longtailbåden siger vi farvel til ved Phra Nang Beach, hvor vi derefter vil vandre sammen med guiderne til Railay Beach, hvor båden venter og sejler os tilbage.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt entré til nationalparken er inkluderet i prisen. Redningsvest og snorkeludstyr kan lånes.

Snorkling på Koh Haa Yai

Afgår fra: 

Denne udflugt tager dig med på en skøn bådtur til paradisstrande og nationalparken Koh Haa!

Vores første stop er på en øde strand, hvor vi skal sole, bade og snorkle. Derefter tager vi videre til nationalparken Koh Haa, som betyder "de fem øer" på thailandsk, og den ligger midt ude i havet. Øerne er kendt for deres turkise vand og smukke laguner, som har en fantastisk verden under havoverfladen. I det klare vand vil du opleve alt fra smukke koraller, trompetfisk, papegøjefisk og måske skildpadder.

Vi gør også et stop på Koh Rok, som består af to smukke paradisøer. Strandene kantes af regnskov, og går du et par meter ind i junglen, vokser der mange banantræer. Strandene er kridhvide, vandet er krystalklart og fuld af rigtige "Find Nemo"-fisk. Dagens frokost indtager vi på stranden.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes på båden.